Eerste Seats2Meet.com-locatie in Goirle in bibliotheek geopend

ingevoerd op 16-9-2014

De feestelijke opening van de Seats2meet.com-locatie in Goirle vond vorige week plaats. Bestsellerschrijver en spreker Jan Willem Alphenaar verzorgde een presentatie over Het Nieuwe Ondernemen. De avond wordt afgesloten met een hapje en drankje.

Vanaf nu kunnen mensen die een werkplek met WIFI zoeken gratis terecht in de Bibliotheek Goirle. Na de succesvolle implementatie in Waalwijk, start nu ook de Bibliotheek Goirle met het bekende Seats2Meet concept. Zij speelt hiermee in op de groeiende behoefte aan flexibele werkplekken. Goirle kende nog geen Seats2Meet.com-locatie.

De Bibliotheek als werkplek
De Bibliotheek Goirle werd in het voorjaar heropend na een verbouwing en beschikt sindsdien over 13 werkplekken, waarvan 6 met een vaste pc, voor ondernemende types. Bibliotheekmanager Marie-José Frederiks vertelt enthousiast:

”De Bibliotheek is de ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustige werkplek. We hebben een snelle WIFI-verbinding, koffie en lunch zijn volop beschikbaar in cc. Jan van Besouw en we hanteren zeer ruime openingstijden. Daarnaast biedt cc Jan van Besouw voldoende mogelijkheden om te vergaderen. Bovendien is de bibliotheek centraal gelegen en heeft deze voldoende gratis parkeergelegenheid. En je hebt een werkplek die omringd is door informatie”, aldus een woordvoerder van de bieb.

Werken en ontmoeten
Seats2Meet biedt een digitale portal waar iedereen eenvoudig een werkplek kan boeken. Daarnaast wordt vraag en aanbod van kennis bij elkaar gebracht. Dit doet Seats2Meet door gebruikers te vragen naar hun expertise en deze te matchen met personen die deze kennis nodig hebben. Frederiks: “Daarom past het ook zo goed bij onze visie op de Bibliotheek waarin het delen van kennis en verhalen centraal staat.”

Marie José Frederiks (l) licht het concept toe. Marie José Frederiks (l) licht het concept toe.