Zaterdag 13 september OPEN DAG in CC Jan van Besouw

Beleef een gezellige zomerse zaterdag met workshops, demonstraties, exposities en leuke activiteiten

Aanstaande zaterdag, 13 september tonen alle verenigingen en organisaties binnen CC Jan van Besouw hun kunsten. Tussen 11.00 uur en 17.00 uur staart er voor jong en oud een bruisend programma te wachten. Wat dacht u o.a. van:

Expositie en demonstratie
Bezoek de kleurrijke expositie van Atelier ’78. Speciaal voor de Open Dag hebben zij de prachtige expositie in de kelder en de gangen op de eerste en tweede verdieping verlengd.
Win een fotoshoot bij de expostie van Foto- en Videovereniging FAK Lumen door het maken van een fotopuzzel. Schuif aan bij een spannende schaakdemonstratie van de Eerste Goirlese Schaakclub. Maak in de Fraterstuin kennis met het Theatrale Place des Frères, dat volgend weekend, zondag 21 plaatsvindt. Experimenteer met de 3D printer of laat een karikatuur portret maken in de bibliotheek.

Muziek
Geniet de hele dag van muzikale optredens van o.a.: Vocaal Ensemble Vocapella, Pluskoor De Kempen, Lars Zebregs, Blaaskapel ‘tSmoesje, Sam Knoop, en de Muziekfabriek. Maak een live repetitie mee van Popkoor ZO, Heb ji zangtalent? Laat het dan horen! Neem een kijkje in de studio van de Lokale Omroep Goirle, en kom live op de radio.

Theater en spel
Kinderen (en stoere volwassenen) kunnen zich wagen aan een letterspeurtocht met opdrachten door het gehele gebouw. Kom jij eruit, dan staat er een leuke prijs op je te wachten. In de bibliotheek kunnen kinderen zich de hele middag vermaken in ‘De Kleine Kapitein’ voorleeshoek en zich laten schminken. Poppenspeelster en vertelster Jeanne van Midde opent haar atelier en geeft hier minivoorstellingen.
Theatergroep SPOT geeft in de theaterzaal een voorproefje van hun musical Petticoat.
Zelf theater maken? Volg bij Theatergroep Boktor een workshop.

Proeven
Om letterlijk te kunnen proeven komt u genieten van een wijnproeverij bij de Brabantse Wijnsociëteit of van de kaasproeverij van Kaas en Meer.

Eveneens van de partij met interessante demonstraties en proeflessen;
• Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning,
• Jazz Podium Goirle,
• Factorium Podiumkunsten Locatie Goirle,
• Katholieke Vrouwen Gilde en
• Goirle in Dialoog.

U bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen voor het nieuwe seizoen !