Aangenaam kennis te maken…

ingevoerd op 10-9-2014

Mariëmma Hair, Nails & More:
Haar- en nagelverzorging en Energetix magneetsieraden versterken uitstraling

Als je over de Parallelweg rijdt, heb je niet snel door, dat tegenover het gemeentelijk zwembad, nagelstudio ‘Mariëmma Hair, Nails & More’ zich bevindt. Het niet al te grote interieur verrast je door de ruimtelijke indeling. Je voelt direct dat je op het juiste adres bent, tenminste als je aanklopt voor één van de aangeboden behandelingen of producten. Maria Teklenburg accentueert dit meteen bij binnenkomst. Met haar goed verzorgd uiterlijk en haar natuurlijk evenwichtige verschijnen is zij haar eigen billboard. Het is niet gespeeld, het is echt. Beter kan niet!

Mariëmma is afgeleid van haar voornamen, Maria en Emma. Dat was een bewuste keuze. De vrouwelijkheid straalt er vanaf. Toen haar beide dochters naar school gingen, kreeg zij meer tijd en volgde zij een kappersopleiding in de praktijk. Niet te veel poeha; gewoon het hoogst noodzakelijke leren. De kneepjes leer je vanzelf. Ook volgde zij nog aanvullende cursussen en workshops. In Esbeek, haar vorige woonplaats, startte de geboren Tilburgse in 2005 haar kapsalon. Als beginnend ondernemer begreep zij al snel, dat er evenwicht moet zijn tussen prijs en kwaliteit. Een jaar later breidde zij haar zaak uit. Haar zusje was nagelstyliste en dat leek Maria ook leuk om te doen. De kapsalon liep al goed en toen begon zij ook een eigen nagelstudio. In 2007 vertrok het gezin Teklenburg naar de Parallelweg 6c in Goirle. Hier startte zij opnieuw haar onderneming. Ondanks de crisis die in 2008 de kop op stak, ging het van meet af aan crescendo, juist met haar nagelstudio.
Maria: ‘’Ik vind het werk zo verschrikkelijk leuk. Ik geniet ervan als ik mensen mooier kan maken. Ik stel mijn creativiteit volledig in dienst van mijn klanten. Die zijn afkomstig uit de gehele regio, tot zelfs uit Ravels, Weelde en Oisterwijk. Dat vind ik prachtig, dat is een groot compliment.
In januari van dit jaar ben ik met iets nieuws begonnen; Energetix magneetsieraden. Deze sieraden hebben een verrassende uitwerking op het welzijn van mensen. Het klinkt misschien wat zweverig, maar dat is het allerminst. Het valt in de categorie ‘holistisch’. Om mensen te laten voelen dat een magneet écht invloed heeft op het lichaam, zijn er kleine grappige testjes. Met Energetix magneetsieraden kan ik veel mensen helpen, dat is zo dankbaar om te doen. Desgewenst houd ik presentaties thuis. Ook sta ik vaak op evenementen en vrijmarkten, samen met collega Claudia Erkeland. Ik sta o.a. op het Lentement in Goirle, de Pierenmarkt in Ravels, straks weer op diverse Kerstmarkten en de Moonlight Shopping eveneens in Goirle.

In Goirle zijn zeker wel 15 ondernemers actief in de nagelbranche. Mariëmma blijkt desondanks toch haar aantrekkingskracht te behouden. Maria dwingt dit af door haar vakmanschap, haar klantvriendelijke benadering en integer ondernemerschap. Haar open karakter komt haar daarbij goed van pas. De Kennismaker wenst haar nog vele goede en succesvolle jaren toe.

MARIËMMA Hair, Nails & More
Parallelweg 6c
M: 06-1375 9328 - T: 013-534 6007
E: info@mariemma-hairandnails.nl
W: www.mariemma-hairandnails.nl
Webshop: www.magneetsieraad.energetix.tv
Fb: www.facebook.com/magneetsieraad.energetix
Fb: www.facebook.com/mariemmahairnailsmore
 
De Kennismaker