LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 10-9-2014

Van Iersel & Zandbergen Fysiotherapie, nieuwe stersponsor binnen MHC Goirle.

Hoe is deze link tot stand gekomen en waarom vinden wij, Fysiotherapie van Iersel & Zandbergen, het belangrijk om mee te helpen aan de verdere opbouw van MHC Goirle en de ondersteuning van de vereniging ? Dat doen we niet alleen door middel van bord- en shirtsponsoring (hoofdsponsor Dames 1 en subsponsor voor Heren 1), maar ook door het leveren van sportverzorgingskoffers ( samen met Axanova, sportverzorgingsgroothandel). En last but not least het aanbieden van een inloopsportspreekuur op de vereniging, afwisselend in de even weken op de dinsdagavonden en in de oneven weken op de woensdagavonden om kleine blessures  het hoofd te bieden, maar ook  om te screenen of nader onderzoek en behandeling in de praktijk nodig zou kunnen zijn.

De link is niet vreemd, omdat Rein van Iersel eerst als speler (keeper bij heren 1) en momenteel de laatste 3 jaar als Trainer Coach van Dames 1 zowel familie is, maar inmiddels ook het eerste jaar van de opleiding tot fysiotherapeut  met goed gevolg achter de rug heeft.
Verder zijn een 3-tal collega’s binnen de praktijk goed bekend met de hockeysport die ze zelf uitoefenen of uitgeoefend hebben.
We bestaan uit een team van collega’s met verschillende  disciplines die mogelijk aanvullend kunnen helpen voor alle hockeyers groot en klein oud en jong binnen MHC.
Onze praktijk bestaat inmiddels 27 jaar sinds 1987 gevestigd aan de van Haestrechtstraat hier in Goirle.
Het Medisch Centrum daar bestaat uit een 5-tal units, die samen een aantal ( 5 ) puntdakjes vormen, het logo van onze praktijk, wat zichtbaar zal zijn op de verschillende borden rond het veld en op briefpapier en de website  van MHC Goirle.
Joep van Iersel (Kinder en Sport Fysiotherapeut)  eerst werkzaam op het Petershofje en daarna samen met Wim van Beurden gestart in 1987 aan de van Haestrechtstraat is al sinds 1978 hier in Goirle werkzaam, heeft inmiddels 20 jaar ervaring binnen de volleybalsport op het gebied van het begeleiden van de talenttrainingen, leeftijd 11-15 jaar. Voor alle sporten is dit een kwetsbare leeftijd in verband met belasting/ belastbaarheid in samenspel met het groeien op die leeftijd.
Daarnaast hebben we bijvoorbeeld een hand en pols therapeut (Ruud Rullens) voor klachten aan hand en onderarm, 2 manueel therapeuten (Annemarie Zandbergen en Marloes Kayen), voor de acute klachten, 1 sportfysiotherapeut (Emilie van Boekel) voor een eventueel revalidatietraject, nog 2 kinderfysiotherapeuten (Leoni van Dijk, Ingeborg Mannaerts) voor de link voor de jeugd en sport, voor groei en loopproblematiek, voor motoriek zowel de fijne als de grove die kan bijdragen tot een beter functioneren.
Verder beschikt onze praktijk over 2 collega’s die lymfedrainage beoefenen (Charlotte Mons en Xandra Twigt) en zijn we voor de oudere mens met meerderen ook verbonden aan het verzorgingshuis de Guldenakker.

Zoals al vermeld willen we naast financiële sponsoring ook alle leden van club OP de club gedurende het seizoen bij eventuele blessures een eerste intake en screening aanbieden op de dinsdag- respectievelijk woensdagavonden. Tips en trucs zijn vaak net zo belangrijk als een behandeling en een goed advies op het juiste moment kan blessures voorkomen.

Dus mocht je een blessure oplopen of vragen hebben om een blessure te voorkomen, neem dan contact op  me onze praktijk 013-5344224, Van Haestrechtstraat 66 in Goirle. Voor verdere informatie kun je ook op onze website kijken.
Een trotse voorzitter Bas Tooten neemt een verzorgingskoffer in ontvangst van Joep van Iersel Een trotse voorzitter Bas Tooten neemt een verzorgingskoffer in ontvangst van Joep van Iersel