Unieke tassenshow in Goirle

ingevoerd op 9-9-2014

Zaterdag 13 september as. om 12.30 uur, strijkt Astrid Beerkens met haar tassenshow van My7Ways in Goirle neer. Over de loper van Hart for her, zullen dames met tassen uit de collectie hun entree maken in de nieuw 30 minuten beweegclub voor vrouwen aan het Koningsschild 17 (om de hoek van Albert Heijn).

My7Ways is een gespecialiseerd high-end luxe lifestyle merk. Het magische getal 7 stond aan de basis van My7Ways. Astrid Beerkens, grondlegger en ontwerper, ontwikkelde aan de hand van de 7 kleuren van de regenboog de uniek ontworpen lederen handtassen, portemonnees, portefeuilles en parfums welke gemaakt worden in de eigen werkplaats in Portugal. Haar ontwerpen zijn tijdloos en voor mensen van alle leeftijden. Astrid Beerkens is alom geprezen door klanten internationaal en komt speciaal naar Goirle om haar collectie te showen!

Astrid Beerkens presenteerde recent haar speciale Italian Collection for My7Ways tijdens de Vintage Versace Collection. Een eerbetoon aan het levenswerk van Gianni Versace. Beerkens was gevraagd om een bijzondere collectie te presenteren welke zou zijn te dragen bij de Vintage Versace designs. Onder toeziend oog van de internationale pers (fashion magazines en fashion television) toonde de Versace modellen in unieke creaties de kleurrijke avondtassen, walletbags en tassen uit de Italian Collection for MyWays.