Kermis Diessen 2014

ingevoerd op 2-9-2014

Op de Gildeweide in Diessen vindt u van zaterdag 6 t/m woensdag 10 september de kermis. De attracties zijn dagelijks open vanaf 14.00 uur.

Kermiswethouder Jan van Doormaal: “Het is weer gelukt om een mooie dorpskermis in Diessen te organiseren. Op de zaterdag verzorgt harmonie St. Willibrordus om 18.00 uur een kermisconcert op de kiosk op de Gildeweide. Na het kermisconcert wordt de kermis officieel geopend. Op donderdag 4 september vindt u de kermispagina in de Hilverbode, met verschillende kortingsbonnen. We kijken uit naar een drukke en gezellige kermis.”

Attracties
Op de Gildeweide vindt u bekende attracties, zoals de autoscooter, cake-walk, pusher, lucky cranes, big one, mini cars, draaimolen, schietsalon en eendjes vissen. Ook kunt u op de kermis terecht voor allerlei lekkernijen bijvoorbeeld bij de oliebollenkraam, suiker en nougatkraam, visboer en foodhouse. Ook dit jaar is de Hercules feesttent weer present.

Inleveren kermismunten
Afgelopen week hebben leerlingen van de basisscholen in Diessen en Haghorst een gratis kermismunt ontvangen. Deze zijn inwisselbaar voor een gratis rit, spel op lekkernij. Let op: de munten zijn alleen inwisselbaar op zaterdag van 14.00 t/m 16.00 uur. Zit uw kind op speciaal onderwijs buiten onze gemeente? Maar woont u wel in Diessen, Haghorst of Baarschot? Neem dan contact met de gemeente op.