Herdenking Astrid Hornikx, slachtoffer vliegtuigramp MH 17

ingevoerd op 1-9-2014

Donderdagavond vindt er op het Kloosterplein een openbare herdenkingsbijeenkomst plaats voor Astrid Hornikx uit Goirle. Astrid was samen met haar vriend Bart Lambregts uit Roosendaal één van de inzittenden van het rampvliegtuig. De herdenkingsbijeenkomst vindt plaats op initiatief van de familie Hornikx.

De herdenkingsbijeenkomst wordt georganiseerd op het Kloosterplein in de open lucht. De bijeenkomst is bedoeld voor familie, vrienden, collega’s, (oud)leerlingen en hun ouders en alle overige belangstellenden uit Goirle en omgeving. Er wordt ook stilgestaan bij alle overige slachtoffers van de ramp. Er zal gesproken worden door familieleden, collega’s en vrienden, afgewisseld met beelden en live muziek.

De bijeenkomst begint op donderdagavond 4 september om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Gezien de enorme impact van de vliegtuigramp, ook op de Goirlese samenleving, wordt de familie bij de organisatie van de herdenkingsbijeenkomst ondersteund door de gemeente Goirle.

Donatie
Wie bloemen wil geven gelieve dit te beperken tot één bloem en/of in plaats hiervan een donatie te doen aan de stichting Make-A-Wish Nederland. Dit kan o.a. door een sms te sturen met het woord WENS naar 4333. U steunt de stichting daarmee eenmalig met 2 euro. Meer informatie op www.makeawishnederland.org.


Weersomstandigheden
Bij slecht weer wordt de bijeenkomst verplaatst naar het CC Jan van Besouw. In dat geval publiceren we dat op donderdag 4 september omstreeks 13.00 uur op www.goirle.nl.

Verkeersmaatregelen
- Het parkeerterrein vóór het CC Jan van Besouw wordt afgesloten tussen 16.30 en 22.00 uur.
- Tussen 18.30 en 21.30 uur gelden de volgende wegafsluitingen: Tilburgseweg tussen de Kalverstraat en de Wieken; Thomas van Diessenstraat tussen de Oude Kerkstraat en de Kloosterstraat; Kloosterstraat ter hoogte van het Kloosterplein.

Parkeren
U kunt gebruik maken van de gratis parkeergarage De Hovel, ingang Kalverstraat.