Kruiden, zingen en natuurfotografie in het najaar

In de komende weekenden zijn er 3 leuke workshops voor mensen die actief de natuur en de tuin willen beleven of daarover leren.
- Zondagochtend 28 september Zingen in de tuin door Cor Schoonenboom. Hij leert ons een aantal een- en meerstemmige natuur- en tuinliederen aan op een vanzelfsprekende manier. Je hoeft niet te kunnen zingen om hier veel plezier aan te beleven.
- Zaterdagochtend 4 oktober Natuurfotografie door Harry Op den Camp. Er wordt gewerkt met een eigen digitale fototoestel met voorkeurstoetsen. Na korte theorie wordt de mogelijkheden besproken en kan men oefenen in de tuin.
- Zaterdagmiddag 4 oktober Kruidenrondleiding door Anneke Scholte. In de kruidentuin en her en der in de siertuin groeien planten die naast voor de sier ook bruikbaar door hun geneeskracht en smaak. In een tochtje door de tuin komen de mogelijkheden van kruiden aan bod en staan we stil bij het opzetten van een eigen kruidentuin.
I.v.m. de organisatie is het goed om snel op te geven. Meer informatie vind je in de Agenda (http://www.annekescholte.nl/ag-17800-0/agenda) bij de desbetreffende datum. Voor opgaven stuur een e-mailbericht naar Anneke (mailto:info@annekescholte.nl).