Open najaarsdag

Samen met Pluk & Plenty

De Naturentuin en Pluk en Plenty openen hun tuinpoorten op zondag 14 september van 11.00-16.00 uur. De tuinen zijn allebei gelegen aan een bosrand op landgoed Nieuwkerk aan de grens in Goirle. Een prachtige omgeving en zeer geschikt als doel van een wandeling of fietstocht. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Op de open dag van de Naturentuin is imker Bart er met de bijen en hun producten. Buurman Rob van Wijngaard Steenvoorde verkoopt wijn en ’t Boekenschop heeft tweedehands natuur- en tuinboeken. Voor de kinderen in er een speurtocht en er zijn planten en zaad van eigen tuin te koop of men kan inschrijven voor de najaarsworkshops. Met koffie, thee of tuinvruchtensap met koek kan men heerlijk op een bankje zitten genieten van de natuurlijke sfeer en groene gezelligheid. Misschien kunnen we deze dag wel onze 5000! bezoeker verwelkomen ...
Pluk&Plenty is een sociale werkplek, waar zowel vrijwilligers als mensen met dagbesteding hun kwaliteiten vorm geven door te werken in de moestuin en in het winkeltje dat op zondag open is. Op de open dag is er gelegenheid tot rondleiding, stoelmassage en meditatie. www.plukenplenty.nl (http://www.plukenplenty.nl)