Reserve-vrijwilligers gevraagd

De Naturentuin heeft vanaf het begin geen gebrek aan vrijwilligers, een heerlijk feit! Men vindt het er fijn werken: duidelijk, in rust, gezellig en vooral: lekker buiten tussen natuurlijke planten en volop dieren. En meehelpen opbouwen van een idee naar een biodiverse tuin.
Nu is het zover dat het goed zou zijn als we wat reservevrijwilligers zouden hebben: mensen die ik kan bellen als er iemand van de vaste ploeg één of meerdere weken niet kan. De wachtlijst die ik had is met de pinksterbliksem verdwenen, dus graag nieuwe reacties.
We werken meestal op vrijdagochtend, per persoon 1 dagdeel, eventueel in overleg vrijdagmiddag. De werkzaamheden zijn verschillend, alles wat in een tuin voorkomt maar vooral wieden of onkruidwortels verwijderen of uitsteken. Uitleg en gereedschap aanwezig. Koffie/thee en koeken ook.
Maar ook kunnen we nog mensen gebruiken ter ondersteuning tijdens openingstijden of open dagen en bijvoorbeeld voor het schonen van zaad. Heb je interesse? Stuur mij een e-mailbericht (mailto:info@annekescholte.nl) of bel 013-536 03 83. Dan kijken we samen hoe het voor allebei prettig kan zijn.