VOAB 1 verslaat Wilhelmina Boys met 2 – 1

ingevoerd op 27-8-2014

De tweede bekerwedstrijd tegen derde klasser Wilhelmina Boys uit Best werd met een 2 – 1 overwinning afgesloten. Voor VOAB scoorden Stijn van Laarhoven en Walter Neeft.
Stijn van Laarhoven was al in de 3e minuut dicht bij een treffer maar hij schoot tegen de paal. In de 11e minuut was het wel raak. Stijn kon een hoge voorzet binnenkoppen (1 – 0). In de 15e minuut schoot Casper van Beers tegen de paal. Drie minuten later lanceerde Laurens van de Nouweland een dieptepass richting Maarten Immink, die de bal net kon binnen tikken.

Na een half uur spelen was het opnieuw Stijn, die tegen de paal schoot. Vijf minuten later scoorde hij bijna maar de keeper kon nog net blokkeren. In de rebound kopte Walter naast. Vlak voor de pauze wist Bart van Keulen Walter goed in te spelen en de laatste scoorde beheerst de 2 – 0.
Wilhelmina Boys waren er in de eerste helft bijna niet aan te pas gekomen. In de tweede helft kwamen ze echter sterk opzetten en moest keeper Jeffrey van Gestel een aantal keren redden. Na een uur spelen zette Casper voor op Maarten, die er net niet met zijn hoofd bij kon. Stijn had nog een kans maar hij schoot over het doel.
Wilhelmina Boys scoorde in de 78e minuut de aansluitingstreffer na een snelle uitbraak. Maron Heersmink maakte er 2 – 1 van. Dat was ook de eindstand want in het laatste kwartiertje wist VOAB het achter dicht te houden.