Ludieke voerbakkenactie Discus van Gils

ingevoerd op 27-8-2014

Discus van Gils heeft komende week een ludieke voerbakkenactie in samenwerking met Royal Canin.
In Goirle en Riel worden maar liefst 100 genummerde honden- en katten voerbakken neergezet en als u deze vrijdag 29 augustus of zaterdag 30 augustus inlevert ontvangt u een goodiebag en tevens 20% korting op alle producten van Royal Canin. Let dus extra goed op als u deze dagen uw hond uitlaat, de kinderen nar school brengt of boodschappen gaat doen!

Nummer 100 : DE GOUDEN VOERBAK
En een extra verrassing  als u de eerlijke vinder bent van de nummer 100: ‘de gouden voerbak’. Als u deze speciale voerbak inlevert ontvangt u ook nog eens een half jaar lang gratis Royal Canin voer voor uw hond of kat!

Op de Facebook pagina van Discus van Gils (facebook.com/DiscusVanGils) verschijnen de komende dagen verschillende hints over de vindplaats van deze gouden voerbak!

Voedingsadvies
Op vrijdag en zaterdag is de gehele dag een voedingsdeskundige van Royal Canin aanwezig die u graag een passend advies geeft over de juiste voedingskeuze uit het assortiment van Royal Canin. En u kunt ook uw huisdier laten wegen. Mogelijk dat het aanpassen van de voeding gaat resulteren in een betere conditie van lichaam of vacht!

Kom dus langs en lever een voerbak in of kom gewoon langs voor een eerlijk en passend voedingsadvies en ontvang dit weekend 20% korting op alle producten van Royal Canin! Exclusief bij Discus van Gils!