vanBeurden health & beauty viert feest!

Het beauty totaal concept van Goirle en omstreken bestaat alweer 1 jaar

23 augustus 2013 openden Bob en Floris, de zoontjes van Albert en Mariet vanBeurden, de deuren van deze prachtige zaak aan Koningsschild samen met burgemeester mevrouw Rijsdorp.
Na een jaar hard werken kijken ze terug op een geweldig eerste jaar, wat vliegt de tijd wanneer je met zoveel plezier je passie mag uitoefenen, in een fijn team van professionals en met zoveel leuke, enthousiaste en lieve klanten” vertelt Mariet stralend.
‘Natuurlijk was voor ons deze sprong in het diepe soms erg spannend met twee kleintjes thuis maar zeker ook gezien de recessie waar ons land zich een aantal jaren in bevond. Maar op de een of andere manier hebben wij altijd vertrouwen gehad in dit concept, iets waarvan wij denken dat Goirle hier aan toe was.
Beauty behandelingen, zonnebanken, afslanken in warmtecabines, maar natuurlijk ook de verkoop van allerlei mooie producten als Pupa make up en OPI nagellak, en dat alles onder een dak. Een momentje voor jezelf, in alle comfort midden in dit mooie dorp!’

‘We willen daarom ook onze klanten heel hartelijk danken voor hun vertrouwen in ons en ons bedrijf! Geweldig om u allen te hebben mogen ontvangen en wij hopen ook zeker dat diegene die nog niet binnen zijn geweest weten dat de deur voor iedereen 6 dagen per week openstaat!’

Naast een feestelijke dag op zaterdag 23 augustus hebben zij ook een spectaculaire actie.
Ze verzamelen de kassabonnen tussen 23/8/14 en 23/9/14 en daar wordt 1 winnaar uitgetrokken die een week lang een luxe bungalow wint van Landal Greenpark.
Zo kunnen zij eens iemand extra in het zonnetje zetten, iets wat zij letterlijk en figuurlijk graag doen!
Wij wensen dit jonge echtpaar heel veel succes met nog vele mooie, stralende jaren in hun zaak!