Cd single presentatie Frank Smeekens “Ik ben van jou”

ingevoerd op 27-8-2014

Vrijdag 29 augustus a.s. is het weer zover!! Een kersverse nieuwe single van Frank Smeekens zal worden gepresenteerd in Cafe d’n Brands / Broeder LipLap.

Voor Frank alweer de 14de single die hij uitbrengt in 15 jaar tijd. De eerste “Kleine dingen” dateert uit eind 2000. En hij heeft dit destijds ook al gevierd bij d’n Brands/Benelux.
“d’n Brands zal altijd speciaal blijven voor mij”, ik heb er mijn hele jeugd door gebracht en zelfs gewerkt! zegt Frank lachend! “Daarom altijd leuk om een paar keer per jaar weer op het oude nest terug te komen.”
Nu staat de nieuwe plaat “Ik ben van jou” in de aandacht. Het is weer een tof liedje geworden een catchy melodielijn gemixt met twee bekende platen uit de jaren 90, dus echt mijn tijd!
Uiteraard een Nederlandse tekst op gemaakt en in ritme een keer heel iets anders. Het is eigenlijk een top 40 danceplaat geworden, tenminste zo klinkt ie!! Ik ben er echt blij mee.
Met collega’s als Henk Dissel, Franky Falcon, Rudy de Wit, Henk Damen, Patrick Dano, Ferry de Lits en Django Wagner wordt de avond compleet en zal het weer volop feest zijn in Goirle.