10 Jaar Blomehukske

Expositie favoriete creaties van cursisten

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van het Blomehukske van Gonnie Nijskens stellen de cursisten van het Blomehukske op 6 september a.s. hun meest favoriete bloemstuk uit de afgelopen jaren tentoon. Hiermee laten ze zien wat ze in die 10 jaar geleerd hebben en blikken ze terug op de creatie die hen in die periode het meest aangesproken heeft.

De door de cursisten geselecteerde werken zijn een weergave van het bloemstuk dat voor de cursist een speciale betekenis heeft. Dit kan zijn het mooiste, het leukste of het meest verrassende werk dat hij of zij ooit gemaakt heeft.

Elke cursist werkt tijdens de cursus aan hetzelfde thema, maar doordat iedereen andere potten, bloemen en bijpassende materialen gebruikt, zijn de bloemstukken vaak totaal verschillend. Door het kijken naar de medecursisten doet men zelf weer ideeën op voor een volgend bloemstuk of je maakt hetzelfde werkstuk thuis nog eens op een andere manier.

Uit alle geëxposeerde werken van de cursisten worden zeven werkstukken gekozen die de thema’s worden voor het cursusjaar 2014/2015.

De expositie van de mooiste creaties van 10 jaar Blomehukske wordt gehouden op zaterdag 6 september a.s. van 15.00-20.00 uur aan de Nieuwe Rielseweg 24 en wordt mede georganiseerd door een aantal cursisten. Zij vinden deze expositie een eerbetoon aan wat ze in de maandelijkse cursussen en workshops van/bij ‘t Blomehukske geleerd hebben.

Gonnie Nijskens en de genoemde cursisten nodigen iedereen van harte uit om de expositie te komen bekijken! De koffie & thee en wat lekkers staat klaar.