Kelderfestival voor het 5e jaar op rij!

ingevoerd op 27-8-2014

Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 september organiseert jongerenstichting ’t Kelderke voor het 5de jaar op rij het Kelder Festival. Dit jaar voor het eerst niet in een tent maar in een sfeervol aangeklede hal wil ’t Kelderke een evenement organiseren voor jong en oud.  Het doel van ’t Kelderke is dan ook om een leuk, gezellig en betaalbaar evenement te organiseren voor de inwoners van Goirle en omstreken.

Vrijdag 19 september Rock avond met de finalist van Clash of the coverbands RammBamm
RaMMBaMM is een rock-coverband die is samengesteld uit muzikanten van allerlei allooi. Enorm gedreven, spetterend, spannend, kwalitatief zeer hoog en vooral lekker!
RaMMBaMM zet een show neer waarbij heftige rocknummers en oude legenden van o.a. AC/DC, Golder Earing, Led Zeppeling, Limb Bizkit, Linkin Park en The Police de boventoon voeren. Retestrakke Rock! in haar puurste vorm. Deze band maakt waar wat de biografie belooft: Een superband met de chemie en magie die voelbaar van het podium afknalt!
Entree voor deze avond is gratis!

Zaterdag 20 september the Bassment
Al een aantal jaar een bekend concept in ‘t Kelderke. Beginnende en professionele Dj’s die de beste Hardstyle tracks van nu en vroeg later horen. Dit jaar voor de tweede keer tijdens het Kelder Festival. De line-up is dit jaar van formaat met DJ Ruthless, D-Block & S-Te-Fan, DJ LXS-B , The Z, Robbie Jay & The JVR en Bassdealer & Fano waarbij dit alles gehost wordt door MC RG.
Van freestyle, jaren 90, early hardstyle tot hardstyle. Alle hits zullen voorbijkomen. Kortom een avond die zeker zal knallen!
Kaartverkoop is alleen aan de deur. € 15,- pp. Ben je voor 22u binnen is een kaartje maar € 10,- pp.

Zondag 21 september Cantus middag
Voor de tweede keer op deze schaal in Goirle. Een cantus middag waar je met je team aan kunt deelnemen.
Met cantus (Latijn voor ”zang”, mv. cantussen) wordt bedoeld een zang- en drinkfestijn. Een cantor is hier een voorzanger. Het hoofddoel van een cantus blijft het verbroederen, beter leren kennen van medemensen aan de hand van samenzang, en het delen van een glas of Stiefel.
Dit is dan ook precies wat we deze middag gaan doen! En de cantor is niemand minder als Johhny Purple bekend van zijn carnavalskraker “een geit in het café” en “Op m’n gemak in mijn huispak”!
Johhny zal deze middag vergezelt wordt door DJ Coenio, Brabants beste export product.
Door zijn jarenlange ervaring en het gebruik van diverse muziekstijlen is DJ Coenio een op en top allround dj. Door de brede verzameling van de hits van toen en nu is Coenio van alle markten thuis.
Coenio wordt gekenmerkt als een DJ zoals een DJ hoort te zijn. Hij is vanzelfsprekend gek op bijna alle muziek, draait wat het publiek wil horen en wat de sfeer toelaat. Coenio voelt mensen aan, geniet van wat hij doet en dat kun je zien en horen!

Dus heb je een team van minimaal 4 personen, schrijf je in en doe mee!
Ook deze middag is de entree gratis!

Wilt u meer informatie? Kijk op onze website of facebook!