‘Van ’t Padje’ klaar voor nieuwe seizoen TDV

ingevoerd op 27-8-2014

Het Goirlese dartteam genaamd ”Van ’t Padje” is na drukke voorbereidingen helemaal klaar voor het nieuwe dartseizoen van de T.D.V. (Tilburgse Dart Vereniging)

De naam ”Van ’t Padje” is ontstaan uit het feit dat de grondleggers van het team woonachtig zijn aan een zandpad(-je) op het Goirlese landgoed Nieuwkerk. Zij kwamen dus “van ’t padje” op Nieuwkerk! Na diverse jaren te hebben deelgenomen aan de competitie onder het mom van ”meedoen is belangrijker dan winnen”, is na wat spelerswisselingen besloten het roer drastisch om te gooien. Deze keuze heeft het team geen windeieren gelegd, gezien hun verbeterde prestaties. Na 2 seizoenen op rij (!) te zijn gepromoveerd gaan zij komend seizoen wederom de strijd aan, echter nu in de 2e divisie.

Bovengenoemde prestaties worden aangemoedigd en verwezenlijkt door het feit dat diverse sponsors (zie kader) een bijdrage leveren aan het team, waardoor de trainingsomstandigheden en materialen optimaal genoemd mogen worden. Komend seizoen hebben deze sponsors tevens mogelijk gemaakt dat het team over een splinternieuwe outfit beschikt waardoor het team een zeer professionele indruk maakt. Daarbij is er zelfs een, geheel door Grafisch buro Goirle verzorgd, eigen logo ontworpen welke op de rug van de nieuwe wedstrijdkleding prijkt!

De thuiswedstrijden van ”Van ’t padje” worden al vanaf de eerste dag, tot volle tevredenheid, afgewerkt bij café D’n Brands in Goirle alwaar meerdere professionele dartbanen ter beschikking worden gesteld aan de diverse dartteams die hier hun thuishonk hebben.

Meer informatie over de competitie op: www.tdvdarts.com.
Dartteam ”Van ’t Padje” v.l.n.r.:
”Captain” Rolf Emmen
”Co-Captain” John van Dun
Jules Munten
Ian Aarts
Dave Lemmens