G.S.B.W. Nieuws

ingevoerd op 27-8-2014

GSBW dit seizoen ingedeeld in regio Breda
Het eerste elftal was de laatste jaren altijd ingedeeld in de regio Eindhoven. M.i.v. dit seizoen is dit veranderd en is de club ingedeeld in de regio Breda. Geen vertrouwde namen/clubs dus dit seizoen, maar teams waar we in het verre verleden wel eens tegen gevoetbald hebben. Wat meer teams iets dichterbij huis, zoals NOAD, Rijen en Waspik, veel teams uit de regio Breda en een enkel team wat verder zoals Dubbeldam uit Dordrecht. De tegenstanders van GSBW in de competitie:
Bavel, Beek Vooruit, Dubbeldam,  Groen Wit, NOAD, Rijen,  SCO/TOFS, Terheijden, TVC Breda,  Veerse Boys, Virtus, Waspik,  Zundert
Voor de beker heeft GSBW het behoorlijk zwaar getroffen met 2 tweede klassers (CHHC en Sarto) en een derde klasser die vorig seizoen tot aan het einde meestreed voor het kampioenschap (Rood Wit Veldhoven). Er stond dus een zware klus voor trainer Cemal Yilmiz en zijn team te wachten.

GSBW opende echter boven verwachting door thuis met goed voetbal de tweede klasser CHC op een 2- 0 nederlaag te trakteren. Een goede prestatie van het zeer jonge team van GSBW, waar debutant  Zihad Elmouniri op mooie wijze de 1 – 0 binnenschoot.

Nieuwe trainer GSBW 2: Rob van Belkom
M.i.v. dit seizoen staat er een nieuw gezicht op het GSBW trainingsveld als GSBW 2 haar oefenstof afwerkt. We stellen hem, Rob van Belkom,  graag even aan u voor.
Rob is 47 jaar. Hij is gehuwd en heeft 2 kinderen, een jongen van 16 en een meisje van 14. Zijn dagelijks werk voert hij uit bij de Koninklijke Luchtmacht in de bedrijfsvoering.
Als jong manneke begon hij zijn loopbaan bij JPS (E-pup) en  even later bij Longa (D-pup.). Daarna ging hij ijshockeyen en hing hij zijn voetbalschoenen aan de wilgenboom. Na 8 jaar ijshockey begon het voetbalvirus toch weer te kriebelen en na een jaartje bij het zaterdagteam van Velocitas gespeeld te hebben, ging hij zijn geluk zoeken bij Zigo, waar hij een aantal jaren in de selectie speelde. Toen zijn zoon ook ging voetballen werd hij jeugdtrainer bij de F-jes en liep samen met zijn zoon zo door tot aan de D-pupillen. Hij ging cursussen volgen en kreeg de B-junioren selectie van Zigo onder zijn hoede. Dat deed hij 8 jaar. Rob heeft inmiddels zijn trainerslicentie UEFA-B behaald, wat betekent dat hij senioren tot en met de 2e klasse mag trainen.
Dit jaar gaat hij voor het eerst met senioren aan de slag. Wij wensen Rob en zijn team alvast heel veel succes toe.

Afscheidswedstrijd Ad Kuijpers
Afgelopen vrijdag nam oud GBSW 2 trainer Ad Kuijpers afscheid van zijn mannen die hij inde loop van zo’n 20 jaar getraind had.
Het festijn begon met een afscheidswedstrijd tussen het GSBW 2 team van afgelopen seizoen tegen een mix van wat oudere tot oude mannen die ooit onder zijn hoede het GSBW 2 team vertegenwoordigde. De oudste mannen waren de 50 inmiddels ver gepasseerd, alhoewel deze oudjes bijna allemaal nog steeds elke week actief zijn en zeer zeker niet onverdienstelijk.
Het werd een heerlijke voetbalwedstrijd waarin het plezier voorop stond. Na de wedstrijd werd er nog een mooie reünie gehouden tot in de kleine uurtjes.
Ad, bedankt voor al die jaren van inzet voor onze vereniging.
Het Bestuur

Henk Elands schoolminipuptoernooi woensdag 1 Oktober
Het traditionele Henk Elands schoolminipuptoernooi komt er weer aan. Dit toernooi is speciaal bedoeld voor de jongens en meisjes uit de groepen 1 t/m 4.
De groepen 1 en 2 spelen hun wedstrijdjes met 4 tegen 4. Hierdoor wordt het speelse karakter van het spelletje gewaarborgd. De afgelopen  jaren heeft aangetoond dat ook deze jongste groepen erg veel plezier beleven  aan het toernooitje.
Voor de kinderen uit de groepen 3 en 4 blijven we uiteraard 7 tegen 7 spelen.
Voor alle kinderen staat het meedoen voorop.
GSBW hanteert voor de jeugd altijd het POP-principe: Plezier-Ontwikkeling-Prestatie en dan ook in precies die volgorde.
Het toernooi mag zich al vele jaren verheugen in een enthousiaste deelname van een groot  aantal teams van alle Goirlese basisscholen. Wij hopen dat we ook deze keer weer vele inschrijvingen krijgen voor het gezelligste toernooitje van het jaar.
Het Henk Elands schoolminipuptoemooi wordt gehouden op woensdagmiddag 1 oktober op de velden van GSBW.

Kaderleden gezocht!!!
Bij de toespraak tijdens het jubileumfeest gaf secretaris Harrie de Wit al aan dat het jaar na een jubileumjaar altijd zeer lastig is. Voor diverse vrijwilligers is dat nl. een moment om na jarenlange inzet het even wat rustiger aan te gaan doen.
De club moet echter verder en de club kan zeker nog enkele kaderleden gebruiken. Zowel het bestuur als de diverse commissies kunnen zeer zeker wat extra handjes gebruiken. Met name leden of GSBW sympathisanten met een (financiële) administratieve achtergrond en/of personen die hun organisatie talent willen aanwenden voor de club zijn zeer zeker welkom.
Mocht U interesse hebben om iets extra’s  voor de vereniging te betekenen, schroom dan niet en neem contact op met het bestuur: 06 -52 317 217 of stuur een mail naar bestuur@gsbw.nl

Kaboutervoetbal gaat weer van start
A.s. zaterdag starten we weer met het 2-wekelijkse kaboutervoetbal voor de 4 – en 5-jarigen. Op speelse wijze kan dan deze leeftijdsgroep kennis maken met het mooiste spelletje ter wereld: voetbal.
Deze eerste kaboutertraining start a.s. zaterdag 31 augustus om 11:00 uur. Vanaf 10:45 uur kunt u zich al melden bij de begeleiders.
Deelname is weliswaar gratis, maar we zouden graag zien dat u zich vooraf meldt bij onze coördinatrice Ingrid van Loon, zodat zij u van alle informatie kan voorzien: Tel : 013 -534 02 74, Email: ingridvloon@home.nl

Foto sessies voetbalplaatjes deze week
De eerste ronde van de fotoshoot heeft al plaatsgevonden voor de vakantieperiode.
Nog lang niet iedereen is op de foto geweest. Op de volgende data kunt U ook een foto laten maken voor het voetbalalbum:
Woensdag 27 augustus (18:15 - 20:15)
Donderdag 28 augustus (18:15 - 20:15)
Zaterdag 30 augustus (11:00 - 13:00)
Zondag 31 augustus (11:00 - 13:00)
 
Voor alle duidelijkheid, naast alle actieve leden, worden de vrijwilligers in de volgende commissies ook verwacht: Hoofdbestuur, Jeugdcommissie, Scheidsrechters, sponsor commissie, Activiteiten commissie, carnavalscommissie, Eastercup, Kamp, Bar- en keukenpersoneel, materiaalbeheerders en webmasters. Daarnaast zijn er een aantal leden te jong om te mogen voetballen, maar al wel lid. Ook deze leden zijn uiteraard van harte welkom!
Voor de tenues wordt gezorgd, dus zorg dat je kapsel in orde is en je een brede glimlach kan laten zien!
Voor vragen/opmerkingen kun je een mail sturen naar: voetbalplaatjes@gsbw.nl.
Tot dan!

Nieuwe kledinglijn loopt vertraging op
Bijna alle kleding is binnen, echter tot op heden is 1 maat niet geleverd en het lijkt er op dat het nog even kan duren voordat deze maat ook daadwerkelijk binnenkomt. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de uitrol van kleding even uit te stellen. We houden u via onze site  op de hoogte van de voortgang.
Rob van Belkom Rob van Belkom
Afscheidswedstrijd Ad Kuijpers Afscheidswedstrijd Ad Kuijpers