LTC Goirle

ingevoerd op 27-8-2014

Veteranentoernooi 2014
Hoewel het weer ons regelmatig in de steek heeft gelaten, is de organisatie er samen met alle enthousiaste deelnemers toch in geslaagd om een fantastisch veteranentoernooi tot een goed einde te brengen. Vlak voor de laatste finale partijen werden we nog even getrakteerd op een enorme hoosbui, maar na regen komt zonneschijn, en dit was eindelijk een keer ook echt het geval! In het stralende zonnetje werd een heuse LTC-kraker op het hoogste niveau uitgevochten.

In de heren dubbel 2 (35+) leek het er even op dat Frank en Lex in twee sets de partij zouden winnen. Maar de tie-break in de tweede set werd toch binnen gehaald door Arno en Remco, en zo moest er, zoals een waarlijke finale betaamt, een drie-setter aan te pas komen om de partij te beslissen. En met een stand van 6-2 winnen Remco en Arno ook de derde set en winnen zij dus in de hoogste categorie het open veteranentoernooi 2014.

Natuurlijk kan zo’n prachtig toernooi met zulke mooie prijzen alleen georganiseerd worden met behulp van sponsoren. Dus via deze weg heel erg bedankt: Vis en Meer, Accured, Egbers Optiek Goirle, Wilkin Sports, Salon Daan, Gasterij de Commanderie
De Harense Smid Goirle, Frank van Oirschot fietsen, Eetcafé ’t Eiland, Pondres, Van Otterlo timmerwerken, Keukenarchitectuur Midden Brabant, De Molen Banden, Autotaalglas, Paviljoen LTC Goirle, Sfeer en Meer, Café de Buren en De Bierschuur Poppel.

Naast de prijzen die te winnen waren met tennis, kon ook met de kopkrakers op zondag een echte Duitse prijs, in de stijl van het Oktoberfest, gewonnen worden. Een betonnen Deutsche Schäfer en een Schwein stonden paraat om met een nieuw baasje naar huis te gaan. Het baasje moest dan wel even raden hoe oud alle commissieleden samen in dagen waren. Annemiek, Susan en Charmaine hadden heel slim hun krachten gebundeld en wisten zo de tweede prijs te winnen en gingen met het zwijn naar huis. Maar Wil de Lange zat met zijn gok het dichtste bij het juiste antwoord en hij is nu de trotse eigenaar van de Duitse Herder!

LTC Goirle Open Jeugdtoernooi 2014
Ik wil iedereen nog even herinneren aan het Open Jeugdtoernooi dat plaats zal vinden van 1 t/m 7 september. Op 7 september staat heel de dag in het teken van jeugdtennis bij LTC Goirle en wij hopen dat er niet alleen veel deelnemertjes zullen zijn, maar wij hopen ook vooral om heel erg veel supporters bij LTC te zien!
Frank en Lex in het zonnetje! Frank en Lex in het zonnetje!
Proficiat Arno en Remco Proficiat Arno en Remco
Sommige prijzen kwamen precies bij de juiste persoon terecht… Sommige prijzen kwamen precies bij de juiste persoon terecht…
De dames zullen het zwijntje moeten delen… De dames zullen het zwijntje moeten delen…
En de herder heeft een nieuw baasje En de herder heeft een nieuw baasje