V.O.A.B.

ingevoerd op 27-8-2014

Nadere kennismaking met nieuwe hoofdsponsor Email International
 
Het kantoor van Email International aan de Spoorlaan in Tilburg
Nick van Beers (20), directeur-eigenaar van Email International heeft een goed gevoel bij VOAB. Hij kent voorzitter Ad Mallens en Corné de Kok, assistent-trainer van VOAB 1. Email International heeft zich voor twee jaar als sponsor aan VOAB verbonden met een optie voor nog een jaar. “We hebben een warm gevoel bij deze club en denken er fijne contacten aan over te houden”.
Nick heeft als 16-jarige van zijn spaargeld de eerste emailadressen ingekocht. Anderhalf jaar later nam hij het bedrijf over waar hij stage liep. Hij heeft zijn aandelen intussen weer verkocht en is met Email International (EI)gestart. Ze begonnen in oktober 2013 met drie man aan de Hart van Brabantlaan in Tilburg. Nu staat het kantoor aan de Spoorlaan, waar inmiddels tien medewerkers werken. Één van hen is Marcel Meeuwis (33), oud profvoetballer, die nu als amateur in VOAB 4 speelt. Salesmanager NL & BE staat op zijn visitekaartje. “EI houdt zich bezig met alles omtrent email-marketing. Het gaat om het opzetten van databases met zoveel mogelijk gegevens van potentiële klanten. We hebben vier miljoen emailadressen in onze databases en kunnen nog eens vier miljoen adressen via externe bronnen bereiken. Ik noem als voorbeeld de actie met gratis zonnebrillen. Als mensen hun emailadres en andere gegevens willen geven, krijgen ze van ons een zonnebril. Nick bedenkt allerlei acties om het bedrijf nog groter te maken. We hebben inmiddels een kantoor op Malta. We willen ook internationaal groeien. EI valt onder het toezicht van de OPTA (Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit – red.). Mensen moet hun toestemming geven om data te mogen gebruiken.”

VOAB 1 in eerste bekerwedstrijd onderuit (4 – 2)
VOAB verloor de uitwedstrijd in en tegen Helvoirt, enigszins geflatteerd, met 4 – 2.
Joran Beerens maakte beide doelpunten voor VOAB. In het eerste kwartier van de wedstrijd stond VOAB zwaar onder druk en miste Helvoirt enkele kansen. In de 15e minuut schoot Casper van Beers net naast. Vijf minuten later miste Joran een dijk van een kans. Na een snelle uitbraak scoorde Collin van de Bergh de eerste treffer van Helvoirt (1 – 0). Een kwartier later frommelde Joran zich door de defensie van de thuisploeg en scoorde hij de gelijkmaker (1 – 1). Dat was ook de ruststand. In de 70e minuut veroorzaakte Koen de Rooij een strafschop, die onberispelijk werd ingeschoten door Rick de Laat (2 – 1). Zes minuten later was het weer gelijk. Joran scoorde uit  een vrije trap laag over de grond (2 – 2). Rick de Laat scoorde drie minuten voor tijd op aangeven van aanvoerder Pullens de 3 – 2 en Collin van de Bergh scoorde nog in blessuretijd de 4 – 2.

Aantal jeugdteams blijft maar stijgen
VOAB begint het seizoen 2014-15 met maar liefst 49 teams aan de competitie en uit voorgaande jaren is gebleken dat na enkele maanden er meestal nog wel een team bijkomt bij de allerjongsten. De vraag is: wanneer hebben we 50 jeugdteams?

De verdeling van de jeugdteams is als volgt:
Bij de junioren: A-junioren - 4 elftallen,  B-jun. 5, C-jun. 7 en daarbij ook nog meisjes B-jun. 1 en meisjes C-jun. In totaal 18 junioren elftallen.
Bij de pupillen: D-pupillen 7 elftallen, E-pup. 11 teams, F-pup. 12 teams en mini-pups 1 team totaal 31 pupillen elftallen / teams.
Een steeds maar groeiende jeugd afdeling vraagt natuurlijk ook om veel kader. Elders op deze pagina kunt u lezen voor welke elftallen / teams wij nog leiders en / of trainers zoeken. Op onze website is te lezen bij wie u zich kunt melden als u geïnteresseerd bent. Meldt u aan, onze jeugd zal er zeer blij mee zijn.
Daarnaast hebben we voor de zondag ook nog 12 senioren elftallen en 1 dameselftal. Dit brengt het totaal op 62 elftallen/teams. Nog nooit was VOAB voetballend zo groot.

Dit vraagt zoals reeds eerder gezegd om veel kader. Want er moet veel gebeuren op en rond de velden. Ook de velden moeten aan het begin van het seizoen allemaal in goede staat zijn, want nu de scholen weer begonnen zijn wordt er volop getraind en gevoetbald. We zijn blij dat we met het kunstgras op het hoofdveld zowel om te voetballen als te trainen zoveel mogelijkheden hebben. Maar feitelijk komen we al weer capaciteit te kort en een 2e kunstgrasveld zou qua capaciteit een uitkomst bieden. De problemen die we momenteel op veld 2 hebben kunnen we helemaal niet gebruiken. Diep triest als je bedenkt dat dit veld zowel vorig jaar als dit jaar helemaal op de schop is geweest voor groot onderhoud en dat het resultaat een averechts effect heeft. Wie zal hier uiteindelijk de rekening voor betalen?

D2 wint toernooi bij Wilhelmina-Boys in Best
Afgelopen zaterdag  ging het dan eindelijk echt beginnen voor de nieuwe D2 van VOAB.
We hadden een toernooi bij W-boys in Best dus dit werden de eerste wedstrijden in de nieuwe samenstelling.
We stonden in de poule met de De Gunners D1, Brandenvoort D1 en W-Boys D2.
Onze jongen hadden er zin in en alle poule wedstrijden werden nipt maar wel verdiend met 1-0 gewonnen. VOAB D2 legde iedere tegenstander het vuur aan de schenen. VOAB speelde fel en aanvallend voetbal maar dat kan ook niet anders met de twee jonge jeugdtrainers, die allebei ook in de selectie spelen. Het was voor ons als ouders dan ook een genot om naar te kijken.
Toen kwam de FINALE tegen BOXTEL en onze jongens  had er nog steeds veel zin in. Wij waren dik de betere partij en dat was ook te zien aan de eerste goal van onze Phillip, een geweldige schot boven in de hoek 1-0. VOAB ging door en na een gouden wissel van de trainers, scoorde Lars de 2-0, maar het was nog niet op want Joep maakte met een afstandsschot nog 3-0. De 1e prijs was binnen.
 
Jongens een geweldig toernooi gespeeld en zet deze lijn door. Ouders D2.

Zeer geslaagd E en F-toernooi
82 teams uit de regio,  Amsterdam, Rotterdam en Zeeland zorgden voor een zeer geslaagd toernooi.
Een compliment voor de organisatie o.l.v Roel van Gorp en Roy Baars is op zijn plaats.
De Horeca op veld 3 was in de deskundige handen van Joke Tolboom  en Ingrid Baars.
Het aantal verkochte worstenbroodje bedroeg maar liefst 750, ongeveer hetzelfde als vorige keer (compliment voor sponsor Scholtze voor dit gewilde broodje).
Ad van Gils bedankt alle medewerkers hartelijk voor hun tomeloze inzet.
Door deze mensen hebben we financieel voor VOAB een mooi resultaat behaald, en weer en wind getrotseerd op de eerste speeldag.
Ook de nazorg, d.w.z voor het afval op de velden etc, hoorde bij de taken van de organisatie.

Organisatie:
Roel van Gorp, Roy Baars, Bert Jan Tolboom Joke en Bertus Tolboom, Bart van Stel, Germain Hoppenbrouwers Ingrid Baars, Roel Beekmans
Broertjes Baars, Ad van Gils en alle scheidsrechters, waarvan een gedeelte beschikbaar was gesteld door Rene van Dijk, waarvoor onze dank.
VOAB heeft zich weer eens van zijn beste kant laten zien.

VACATURES BIJ DE JEUGD
A1 grensrechter
A2 grensrechter en leider voor op zaterdag
B5 2 leiders/trainers die ondersteuning krijgen van Mark van Gils en Andre van de Dungen
C4: Twee leiders
C7: 2 trainers en een leider
Reacties:  anitaenmarc@hetnet.nl

KEEPERSTRAINER(S) GEZOCHT
We zijn opzoek naar keeperstrainers voor de pupillen & junioren, heeft u interesse in deze functie of kent u iemand voor deze vacature?
Neem dan contact op met Geert v/d Breekel 06-41495121

SCOUTS GEVRAAGD
Omdat we het scouten willen uitbreiden naar de jongere voetballertjes van VOAB zijn we op zoek naar uitbreiding van het scoutingsteam. Naar aanleiding van de verkregen informatie van de scouts en andere informatie van bijvoorbeeld trainers en leiders, proberen we een zo zorgvuldig mogelijk selectiebeleid te gaan krijgen. U kunt uw interesse kenbaar maken bij Kees Pellis via keespellis@outlook.com. Hij kan u ook verdere informatie verstrekken.

JEUGDSCHEIDSRECHTERS GEZOCHT
We zoeken nog jongens die jeugdscheidsrechter willen worden. Elf jongens hebben zich al aangemeld. Opgeven bij rene2.dijk@planet.nl

VOAB E4 EN F5 ZOEKEN TRAINER
Voor VOAB E4, een team met eerstejaars spelertjes, zoeken we een trainer voor op de maandag.
Voor VOAB F5 zoeken we een trainer ook voor op maandag van 18:00 - 19:00 uur.
Daarnaast zijn we opzoek naar een leider voor de F5. Interesse in een of beide functies? Contactgegevens staan op de site.

Sponsor van de week
 
Logistic Force drukt zijn stempel op logistiek!
Logistic Force is gespecialiseerd in het samenbrengen van werkgevers en werknemers en opleiden op het gebied van transport en logistiek. Door onze gedegen kennis van de markt en de gestelde eisen binnen deze sector zijn wij uitstekend in staat geschikte kandidaten te matchen met opdrachtgevers in deze branche.

Waarom u kiest voor Logistic Force ?
Als werknemer:
Direct een baan in de regio
Persoonlijke aandacht
Zelf aangeven wanneer je wilt werken
Als werkgever:
Specialisten uit transport voor transport
Aantrekkelijke tarieven
Payrolling
24/7 bereikbaar
Alles onder één dak!
Door onze brede branchekennis op operationeel niveau, hebben we praktisch inzicht weten te verwerven in het altijd dynamische werkgebied. Daardoor kunnen wij actief meedenken en onze klanten - zowel werkgevers als werknemers - begeleiden in hun zoektocht, zodat de juiste persoon bij de juiste baan terechtkomt.
 
De kracht van mensen!
Wij geloven dat gedreven medewerkers de drijvende kracht vormen achter een goedlopende organisatie. Daarom investeren wij in een uitgebreide werving, selectie en begeleiding van potentiële werknemers, maar hechten we ook veel waarde aan een goed gesprek met de opdrachtgevers. Pas als beide partijen tevreden zijn, is onze missie geslaagd. www.logisticforce.nl.