VOAB 1 in eerste bekerwedstrijd onderuit (4 – 2)

ingevoerd op 26-8-2014

VOAB verloor de uitwedstrijd in en tegen Helvoirt, enigszins geflatteerd, met 4 – 2.
Joran Beerens maakte beide doelpunten voor VOAB. In het eerste kwartier van de wedstrijd stond VOAB zwaar onder druk en miste Helvoirt enkele kansen. In de 15e minuut schoot Casper van Beers net naast. Vijf minuten later miste Joran een dijk van een kans. Na een snelle uitbraak scoorde Collin van de Bergh de eerste treffer van Helvoirt (1 – 0). Een kwartier later frommelde Joran zich door de defensie van de thuisploeg en scoorde hij de gelijkmaker (1 – 1). Dat was ook de ruststand.

In de 70e minuut veroorzaakte Koen de Rooij een strafschop, die onberispelijk werd ingeschoten door Rick de Laat (2 – 1). Zes minuten later was het weer gelijk. Joran scoorde uit een vrije trap laag over de grond (2 – 2). Rick de Laat scoorde drie minuten voor tijd op aangeven van aanvoerder Pullens de 3 – 2 en Collin van de Bergh scoorde nog in blessuretijd de 4 – 2.
Koen de Rooij veroorzaakte een strafschop Koen de Rooij veroorzaakte een strafschop