Kinderboek ‘Hasse in Amsterdam’ uitgegeven

ingevoerd op 21-7-2014

CLUSTERS Boeken en Muziek uit Goirle heeft het kinderboek ‘Hasse in Amsterdam’ uitgegeven. Het reisboek is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar en is de opvolger van ‘Hasse in Parijs’. Naast veel begrijpelijke informatie over de geschiedenis en de belangrijkste bezienswaardigheden van Amsterdam, bevat het ook een puzzel die in de straten van Amsterdam of thuis opgelost kan worden.

Ouders willen met reizen tegenwoordig niet meer wachten tot de kinderen het huis uit zijn. Immers, wie weet wat de toekomst brengt. Alleen liggen de interesses van de ouders en hun kinderen vaak uiteen. Daarom is een boek over de vakantiebestemming dat de belangstelling bij kinderen wekt, een echte aanrader, zodat de vakantie een mooie tijd wordt voor zowel de ouders als de kinderen. ‘Hasse in Amsterdam’ geeft een verhaal bij gebouwen, parken en kindvriendelijke mogelijkheden in Amsterdam. Doordat uw kind beter begrijpt waar u met hem/haar naar toe gaat, wordt uw kind vanzelf enthousiaster. Bij dit boek is gekozen voor een echte wereldstad die iedereen gezien moet hebben: Amsterdam. Als toevoeging heeft dit nieuwe boek nog extra puzzeltjes en ruimte voor eigen creativiteit achter in het boek. Het boekje is geschreven door de Goirlese auteur Dorien van der Steen. Bovendien is het boek verrijkt met mooie kleurenillustraties. ‘Hasse in Amsterdam’ is educatief, origineel en ook gewoon leuk om te lezen.

Het bedrijf CLUSTERS Boeken en Muziek viert dit jaar haar eerste lustrum. CLUSTERS heeft in die vijf jaar vier kinderboeken uitgegeven, muzieklessen en -optredens verzorgt. Het eerste lustrum vormt een mooie gelegenheid voor de uitgave van dit nieuwe boek. Dorien van der Steen hoopt het succes van CLUSTERS Boeken en Muziek verder uit te kunnen breiden door de uitgave van nog meer kinder(reis)boeken in de toekomst.

Meer info: www.amberendorien.nl, waar ‘Hasse in Parijs’ of ‘Hasse in Amsterdam’ voor € 8,95 (exclusief verzendkosten) zijn te bestellen. Beide boeken zijn ook verkrijgbaar bij Blz. Boekhandel Buitelaar Goirle.