Naamswijziging en nieuwe huisstijl Autobedrijf P.Roks en Zn

ingevoerd op 18-7-2014

Autobedrijf P.Roks en Zn, gevestigd aan de Dorpsstraat 72 in Goirle, staat al vanaf 1967 in Goirle en de wijde omtrek bekend als een volwassen en gerenommeerd autobedrijf met een beauty van een showroom en met een uitstekend geoutilleerde werkplaats. Maar naast de showroom en werkplaats moet voor een modern autobedrijf ook de huisstijl een visitekaartje zijn. En die was hard aan vernieuwing toe, vond eigenaar Ad Roks. Vandaar dat het bedrijf een nieuw modern logo heeft gekregen en tevens een naamswijziging heeft ondergaan. Autobedrijf P.Roks en Zn heet nu voortaan Roks Autobedrijf.

Betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service blijven hoog in het vaandel staan.
Roks Autobedrijf verkoopt naast jonge gebruikte auto’s met een lage kilometerstand ook nieuwe auto’s van welk merk dan ook. Ook voor reparatie, onderhoud en voor de APK-keuring kunt u hier terecht. Roks Autobedrijf is aangesloten bij de BOVAG en Nationale Autopas. BOVAG garantie is hier dan ook een vanzelfsprekendheid en de Nationale Autopas verzekert de koper van een gebruikte auto van een juiste kilometerstand.

Klantvriendelijkheid staat bij Ad en zijn medewerkers voorop, de klant is koning en daar hoort alleen maar de beste service bij. Ad en inmiddels ook zijn zoon Patrick staan hun klanten persoonlijk te woord en dienen hen graag van deskundig advies bij de koop van een gebruikte of nieuwe auto.
Op het administratieve vlak wordt Ad nog bijgestaan door zijn echtgenote Anita en dochter Chantal. Roks Autobedrijf is dan ook een echt familiebedrijf, van oudsher al bekend om zijn gemoedelijkheid.

Nieuwe website
Onlangs is ook de geheel vernieuwde website van Roks Autobedrijf in de lucht gegaan. Op de website www.autobedrijf-roks.nl treft u het aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s aan, kunt u een afspraak maken met de werkplaats en vindt u verdere informatie en foto’s van dit moderne autobedrijf aan een van de drukste doorgangswegen van Goirle.

Met een nieuw logo met bijbehorende huisstijl en ook een nieuwe website is Roks Autobedrijf nu weer helemaal klaar voor de toekomst.

JP
Roks Roks