Aangenaam kennis te maken met…

ingevoerd op 23-4-2014

Anita de Brouwer-Schrijver, ‘Thuis! Hair Fashion’:

Kapper aan huis biedt voordelen

Het hondje van de familie de Brouwer keft me van harte welkom. Niels, het zoontje van Anita en Marc de Brouwer is nog lekker thuis bij mama. Over enkele weken gaat hij naar de school van zijn grote zus. Eindelijk, vindt hij zelf. Anita maakte een opmerkelijke keuze toen zij kapster wilde worden, dat ging welbewust.  Na de basisschool kon zij naar een Havo/Vwo opleiding. Toch ging zij naar de Mavo, eigenlijk heel eigenwijs. Niet uit gemakzucht, maar gewoon omdat ze haar hart wilde volgen.

Hierna volgde zij de driejarige kappersopleiding aan het ROC. In 1998 ging zij werken in een kapsalon in Tilburg en werkt daar nog steeds. Maar het was niet genoeg voor haar. Daarom begon zij in 2001 een eigen kapperszaak. Die kreeg de naam Flexihair. Zij ging haar klanten thuis knippen. Al snel bouwde zij in Goirle e.o. een ruime klantenkring op.
In 2006 gingen zij en Marc aan hun gezinnetje bouwen. Anita stopte met Flexihair. Prioriteiten moesten even worden verlegd. Eind vorig jaar kon ‘het knippen aan huis’ opnieuw worden opgepakt.

Haar nieuwe zaak ‘Thuis! Hair Fashion’ werd ingeschreven bij de K.v.K. Anita schreef haar oude klanten aan en binnen ‘no time’ kon zij weer aan de slag. Haar klanten waren haar niet vergeten. “Als haarstyliste ben ik volledig op de hoogte van de laatste modesnufjes. Ik knip jong en oud. Ik bied hetzelfde assortiment als een kapsalon. Daarin zit geen enkel verschil. De kwaliteit is van hetzelfde niveau. Ik kan het weten, ik werk immers in een kapsalon. Het grote voordeel van ‘knippen aan huis’ is, dat klanten op afspraak worden geholpen, let wel tegen een aanzienlijk lagere prijs. Je kunt ook een afspraak maken voor het hele gezin, het kan overdag plaatsvinden, maar ook in de avonduren. Een persoonlijke benadering is vooral voor kinderen belangrijk. Kleine kinderen hebben vaak wat schrik bij ’n eerste knipbeurt. Thuis met mama erbij en wat afleiding is zo’n stap minder groot. Voor mensen die slecht ter been zijn of voor wie de leeftijd wat zwaarder telt, is een knipbeurt thuis natuurlijk een uitkomst”.

Anita heeft veel in huis. Het gezin bijhouden, werken in een kapsalon en het runnen van een eigen zaak; het is bepaald geen sinecure. Toch zie je dat niet aan haar. Zij oogt blijmoedig, praat opgewekt en houdt van haar vak. Dat zegt veel over haar. Haar ruime ervaring, haar gedrevenheid en haar vakmanschap staan borg voor kwaliteit. De Kennismaker wenst haar alle succes toe met haar nieuwe zaak: ‘Thuis! Hair Fashion’.

Voor verdere informatie:
Thuis! Hair Fashion
Anita de Brouwer –Schrijver  M: 06-2379 9094
E-mailadres: info@thuishairfashion.nl
Website: www.thuishairfashion.nl

De Kennismaker