G.S.B.W. Nieuws

ingevoerd op 23-4-2014

GSBW Eastercup nog mooier dan het weer
Internationaal jeugdtoernooi B, C en D
Op vrijdagmiddag arriveerden al de eerste gasten bij de club. Het waren de gasten die de grootste afstand hadden moeten afleggen (per bus ook nog eens). Onze Roemeense vrienden uit de badplaats Constanza aan de Zwarte Zee hadden een zeer lange busreis achter de rug. Met drie teams was de Roemeense vereniging Palatul Copiilor al weer voor de 3e keer te gast bij de GSBW Eastercup. Onze Roemeense vrienden verbleven op kampeerboerderij Bree Hees.
In de loop van de dag kwamen ook enkele Franse een Duitse teams bij de club aan. Zij werden op diverse plaatsen ondergebracht. Zo brachten enkele teams de nachten door bij Red Star ’58 in Sporthal de Vendelier en sliepen er ook enkele vereniging in het Goirlese scouting gebouw en 1 vereniging had de overnachtingen geregeld bij de scouting in Oisterwijk.
Op zaterdagmorgen werd in een grote tent het ontbijt geserveerd voor de deelnemende teams, die vanaf 10.00 uur daadwerkelijk aan de slag moesten voor de sportieve strijd op de groene matten.
Onder prachtige weersomstandigheden werkten de 24 teams hun poule wedstrijden af. Elk team had al 1 wedstrijd gespeeld toen de officiële opening zo rond de klok van 1 uur plaatsvond. Rond het middag uur konden de verenigingen tussen de wedstrijden door ook nog van een overheerlijke lunch genieten in de grote tent. Aan het eind van de dag kon de balans opgemaakt worden. De grote (om plaats 1 t/m 4) en kleine kruisfinales (om plaats 5 t/m 8) waren bekend. Deze stonden voor 1e paasdag op het programma.
Aan het begin van avond konden de ruim 350 deelnemende jongeren en begeleiders  nog gaan genieten van een werkelijk heerlijke BBQ verzorgd door sponsor Slagerij Hein Swolfs. Daarna was het disco-time. Deze kon ondanks de uitstekende disco DJ Martijn op wat minder enthousiaste feestelingen rekenen. De verhoogde leeftijdsgrens voor het verkrijgen van alcohol zal daar zeker aan bijgedragen hebben. De 16-jarige B-junioren moesten nl. de alcohol aan hun neus voorbij laten gaan. Gaandeweg de avond werd het steeds gezelliger. De Franse teams die bij de scouting in Goirle sliepen kwamen nog langs en vertoonden hun danskunsten op de dansvloer.
Zondagmorgen half tien stonden de kruisfinales op het programma, daarvoor hadden alle teams weer een uitgebreid ontbijt gehad in de grote tent. De GSBW teams hadden het op zaterdag uitstekend gedaan en alle 3 de teams hadden zich geplaatst voor de grote kruisfinale. Helaas konden de teams de goede vorm na de vorige dag niet vasthouden en verloren ze de strijd om de finaleplaats. Rond het middaguur was het weer uitgebreid lunchen en stond tevens de spannende penaltybokaal op het programma. Daarna begonnen de finalerondes voor alle teams. Om kwart voor zes was de laatste prijsuitreiking, die van de B-junioren. 

U13                           U15                             U17
1. KVK Zepperen          SC Malesherbes             Zigo
2. Bruay Sports           SV Geinoord                  RCS Brainois
3. GSBW                     ESG St Quentin             Rasensport Brand
4. FSV Vohwinkel         GSBW                          GSBW
5. KFC Verbr.Arendonk  FC Helon                      Bruay Sports
6. Palatul Copiilor         SSV Happerschoß          SV Westfalia
7. vv Hontenisse          Palatul Copiilor              Palatul Copiilor
8. SV Westfalia           SV Westfalia                 K. Vlimmeren Sport

Penalty Cup: Palatul Copiilor  SV Geinoord  Bruay Sports
Fair Play:     SV Westfalia     SV Geinoord  SV Westfalia

Afsluitingsbarbecue op 27 april 2014
Op de  voorlaatste competitiewedstrijd van de senioren houden we weer de jaarlijkse afsluitingsbarbecue. Deze wordt verzorgd door:
Keurslagerij van Hest !!!!
Onder het genot vaan een lekker drankje en een heerlijk muziekje, zal het voor een ieder smullen worden van het overheerlijke vlees van de keurslager. Zorg dat u er ook bij bent. Kijk op onze site hoe u zich nog kunt aanmelden voor dit overheerlijke festijn.

Ouder-kindvoetbal vrijdag 9 en zaterdag 10 mei
Op vrijdagavond 9 mei is het de beurt aan onze junioren om in een onderling duel met hun ouders uit te vinden wie nu de beste voetballer/voetbalster van het gezin is.  Het wordt geheid weer een waar voetbalspektakel dat met een overheerlijke BBQ zal worden afgesloten.
Op zaterdagmiddag 10 mei komen de pupillen aan bod. Ook zij gaan dan de strijd aan met hun ouders en besluiten de middag  met een feestelijke maaltijd: BBQ-time.
De inschrijving voor deze gezellige activiteit sluit a.s. woensdag 23 april.

P. Roks vriendentoernooi op 29 Mei 2014
Op Hemelvaartsdag (donderdag 29 Mei) staat weer het traditionele P. Roks vriendentoernooi op het programma.
De wedstrijdjes worden zoals gebruikelijk bij dit toernooi gespeeld op halve veldjes. Verder wordt er zoals bij de pupillen met 7 tegen 7 gespeeld. Eén bijzondere spelregel is dan wel van toepassing: er moet nl. minimaal 1 dame in het veld staan gedurende de gehele wedstrijd.
We hopen uiteraard weer op voldoende deelname en een zeer sfeervolle en gezellige voetbaldag.
Opgeven voor Maandag 19 mei !!!!
Teams die mee willen doen kunnen zich aanmelden bij: Andre van Iersel of John van de Wouw.

Voorbereiding feestweekend GSBW 75 jaar in volle gang
Wij, van de commissie, zijn op dit moment druk bezig met alle voorbereidingen voor het feestweekend van 20 , 21 en 22 juni a.s.
 
Wist u Dat?
• Er in ons clubhuis een spaarpot staat, waarin u een vrijblijvend een bijdrage kunt schenken voor GSBW?
• Vrijdagavond, wij een geweldige avond hebben voor de jeugd vanaf 15 jaar, met VJ Delicious en Matsoe Matsoe, de consumpties voor bier fris en wijn dan maar € 1.00 zijn.
• Zaterdag, van 10.00 tot 16.00 uur wij een leuke sportdag hebben voor onze Jeugd, Zij zich wel moeten opgeven via het invulformulier. Met Balvirtuoos Nelson de Kok.
• Zaterdag vanaf 18.00 tot 20.00 uur, er een receptie is, waar ook onze leden vanaf 19.30 welkom zijn om ons bestuur te feliciteren.
• Zaterdagavond vanaf 21.00 uur het feest losbarst met een live band BROADWAY. Consumptieprijs voor bier fris en wijn dan € 1,00 is.
• Zondag om 12.00 uur een Brunch is, voor onze leden, met meezingkoor MEEPESAANT, Inschrijven kan via de strook (zie site), kosten zijn €5,00 voor volwassenen, kinderen betalen €2,50
• Inschrijven kan bij Gonny vd Elsacker, Karin Penraat en Anja Kuijpers, of in het clubhuis van GSBW, bij het barpersoneel.
• Zondagmiddag vanaf 15.00 uur een Hollandse Middag is, met optredens van o.a. Quincy (bekend van bloed zweet en tranen), Frank Verkooyen, en onze Goirlese artiesten: Frank Smeekens, Henry Huijsmans en Patrick Broers, en dat DJ Coenio de muziek verzorgt., de prijs voor bier fris en wijn dan € 1,50 is.
• Ook voor onze kinderen, leuke speeltoestellen staan op zaterdag en zondag.
 
Dus noteer deze dagen in uw agenda, dit mag u niet missen!!!
Commissie 75 jaar GSBW

7 tegen 7 Zomercompetitie
Met het naderende WK in Brazilié is de zomerstop eerder dan andere jaren. Daar we voortaan een schitterend kunstgras veld hebben waar we natuurlijk zoveel mogelijk gebruik van willen maken en om nog lekker even bezig te blijven willen we op de  donderdagavonden een 7 * 7 competitiet op een half veld gaan organiseren!!
Verzamel een aantal vrienden of teamgenoten hoeft niet perse van GSBW te zijn en geef je op via mail bij ahmvaniersel@home.nl
Deelname vanaf 16 jaar.
Nadere informatie volgt zsm

GSBW jeugdkamp weer naar Eersel
In het weekend van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juni strijkt de GSBW-clan weer neer in een van de achtzaligheden: het prachtige Eersel.
Al vele jaren is de GSBW familie te gast op kampeerboerderij W’tje Wel in Eersel.
Elk jaar staat het kamp in het teken van een bepaald thema. Afgelopen jaar was dat het Wilde Westen. Voor komend jaar maken we het thema nog even niet bekend. Een tipje van de sluier lichten we wel alvast op: we bestaan dit jaar 75 jaar.
Het wordt dus echt een feestweekend voor de deelnemers.
Jij wilt ook mee?
Kijk op onze  website hoe jij je hiervoor kan opgeven
De kampleiding