LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 23-4-2014

Noteer alvast in je agenda: 7 juni WK clubdag met groot feest als afsluiting
Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereiding van de afsluiting van het hockey seizoen. Op zaterdag 7 juni zal de gehele dag in het teken staan van het WK. Er worden diverse activiteiten georganiseerd die met het WK te maken hebben. ‘S-ochtends wedstrijden en spellen voor de jongste jeugd, ’s-middags wedstrijden en spellen voor de junioren en ’s-avonds (vanaf 18.00 uur)  een heerlijke barbecue, vervolgens om 19.45 u life Nederland – Australië (dames) kijken en daarna (21.30u) voetjes van de vloer en feest in ‘De Krul’.

Gevonden en verloren voorwerpen
Telkens weer verbazen wij ons erover hoeveel voorwerpen er op het veld of in het paviljoen achterblijven na de trainingen of na afloop van wedstrijden. Deze spullen worden zoveel mogelijk verzameld en op de club bewaard. Ben je iets kwijt ga dan eerst zelf even op de club kijken. Alle gevonden voorwerpen liggen bij binnenkomst meteen links in het garderobe gedeelte.
Gevonden voorwerpen kunnen maar beperkte tijd worden worden bewaard. We hebben inmiddels al een aantal dozen vol met gevonden kleding die al ruimschoots ‘over de datum’ zijn!
Als er na zo lange tijd geen navraag meer wordt gedaan mag de club op grond hiervan veronderstellen dat er dus geen belangstelling meer voor is.
Aangezien de club c.q. het bestuur niet aansprakelijk kan worden gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van eigendommen van leden of bezoekers en omdat de opslag van steeds groter wordende hoeveelheden kleding etc. niet tot de mogelijkheden behoort (nog afgezien van hygiënische factoren) zullen de bruikbare hockeyspullen of (kleding, schoenen etc. ) via de kledingbeurs te koop worden aangeboden. De opbrengsten komen ten goede van de club. Overblijvende spullen zullen aan een goed doel worden geschonken of zullen naar de kringloopwinkel worden gebracht.
Gevonden sleutels, telefoons, sieraden ed. worden gedurende een wat langere tijd bewaard achter de bar. Maar het moge duidelijk zijn dat ook hier een limiet aan zit.
Informeer dus actief als je iets kwijt bent!

www.hockeycorner.nl
www.hockeycorner.nl is een nieuw online platform van de KNHB. De site staat boordevol interessante projecten van hockeyclubs in heel Nederland. Zeker de moeite waard om eens te lezen hoe men bepaalde items bij andere clubs aanpakt.

Warming up(date)
Recent is nieuw oefenmateriaal toegevoegd aan de online database voor warming-ups op www.interpolishockey.nl Het bestaande materiaal is uitgebreid en verbeterd op basis van de ervaringen van de eerste gebruikers. Het materiaal heeft dezelfde look & feel als de bestaande warming-ups: heldere illustraties die in één oogopslag duidelijk maken hoe een oefening in zijn werk gaat. Voor alle doelgroepen – elftallen, keepers en de Jongste Jeugd – zijn oefeningen toegevoegd.

Binnenkort weer scheidsrechterscursus met examen
Binnenkort zal er weer een scheidsrechterscursus georganiseerd worden dat zal worden afgerond met het scheidsrechterexamen. Ben je coach, vrijwilliger of wil je af en toe ook wel eens een wedstrijd leiden, en zo bijdragen aan het speelgenot van al onze leden, neem dan contact op met de scheidsrechterscommissie: scheidscom@mhcgoirle.nl