Kids Club by Ferd

ingevoerd op 16-4-2014

Als grootste kinderbrillen speciaalzaak van Goirle en omstreken kunt u bij Ton Lips Opticiens by Ferd terecht voor de leukste, coolste en hipste kinderbrillen in de speciale kinderbrillen afdeling. Voor de jongste klanten hebben wij de Kids Club by Ferd.

“Nadat u een keuze  heeft gemaakt uit de meer dan honderd aanwezige kindermonturen, krijgen de leden van de Kids Club, de dunste glazen die door een nieuw speciaal proces tot 60% vlakker en dunner gemaakt kunnen worden. De vergroting (plusglazen) en verkleining (minglazen) van de ogen wordt  zo tot een minimum beperkt” aldus Ferd van de Ven, eigenaar van Ton Lips Opticiens by Ferd. ”Om de ogen  van kinderen goed te beschermen, krijgt iedereen in de Kids Club automatisch brillenglazen die voorzien zijn van een UV-bescherming, zodat kinderogen die vaak grote pupillen hebben, goed beschermd worden tegen schadelijke UV-straling. Al voor € 7,00 per maand, via een automatische incasso kunnen de kinderen al bij de Kids Club en van de voordelen profiteren. Uiteraard kunt u ook een kinderbril aanschaffen zonder gebruik te maken van de Kids Club.”

Ook als u denkt dat uw kind alles goed ziet, is het verstandig een blik op beide ogen te werpen.
Ton Lips Opticien by Ferd nodigt de ouders uit om samen met hun kind(eren) een gratis en vrijblijvende ogentest te laten uitvoeren en zich uitgebreid te laten informeren over de Kids Club by Ferd!