Henk van Bijsterveldt Tuinmachines bestaat dit jaar 25 jaar

ingevoerd op 16-4-2014

Henk van Bijsterveldt is specialist op het gebied van tuin- en parkmachines. Dit jaar bestaat de onderneming 25 jaar. Dit is een reden voor een feestje. Op maandag 21 april 2014 (Tweede paasdag) zetten Henk en Alida van Bijsterveldt de deuren van hun bedrijfspand aan de Poppelseweg 1a wijd open. Op deze dag is iedereen tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom om onder het genot van een drankje en een hapje de showroom en werkplaats te komen bekijken. Er zullen verschillende demonstraties uitgevoerd worden, ook is het mogelijk om onder deskundige begeleiding demonstratiemachines uit te proberen. Voor de kinderen is er een springkussen en zij kunnen zich vermaken met de diverse traptractors.

Het is al weer vijfentwintig jaar geleden dat Henk van Bijsterveldt zijn onderneming startte in de boerderij van zijn vader aan de Turnhoutsebaan. In 1992 openden zij hun nieuw bedrijfspand aan de Edisonstraat op industrieterrein Tyvoort-Zuid.  Zij waren toen de eerste ondernemers, die zich op dit industrieterrein vestigden. Echter na veertien jaar is de onderneming aan de Edisonstraat uit haar jasje gegroeid en verhuizen ze in april 2006 met hun bedrijf naar de Poppelseweg 1a te Goirle. Het bedrijf beschikt over een grote ruime showroom waar het assortiment fraai wordt gepresenteerd. Men richt zich uitsluitend op de A-merken, de merken die kwaliteit garanderen. Zoals Honda, John Deere, Husqvarna, Dibo, Nilfisk-Alto, Shibaura en Wolf. Naast nieuwe machines heeft men ook gebruikte machines te koop: van handmaaiers en loopmaaiers tot zitmaaiers, van bosmaaiers en bladblazers tot kettingzagen, van hogedrukreinigers en veegmachines tot generatoren.

Sterk punt van de onderneming is de combinatie tussen ervaring, advies en service. Aan de Poppelseweg beschikt Henk van Bijsterveldt over een grote werkplaats met een ruim onderdelen magazijn en een speciale slijpinrichting. Daar wordt het onderhoud van de machines uitgevoerd door de eigen vakmensen.

Ontdek de mogelijkheden van Henk van Bijsterveldt Tuin- en parkmachines aan de Poppelseweg 1a, te Goirle.  Loop eens binnen, het bedrijf is geopend  van maandag tot en met zaterdag 9.00 tot 18.00 uur. Of surf eens naar www.henkvanbijsterveldt.nl . Het is de moeite waard.