Coehorst automobielen krijgt nieuwe eigenaar

ingevoerd op 16-4-2014

Wil en zijn vrouw ‘El’ Coehorst, eigenaars van Coehorst Automobielen, gelegen aan de radiostraat te Tilburg,  nemen met ingang van 1 mei aanstaande afscheid van hun bedrijf. Samen gaan zij van hun welverdiende rust genieten.
Coehorst Automobielen, in 1985 opgericht door Wil en Elle, is inmiddels uitgegroeid tot een  gerenommeerde Volvo en Renault-specialist met een uitstekende reputatie in Tilburg en omgeving. Zij willen hierbij alle klanten bedanken voor het in hun gestelde vertrouwen van de afgelopen 30 jaar.


Wilco en Yvette Caljé gaan de garage voortzetten. Wilco is al meer dan 25 jaar werkzaam in de autobranche, waarvan enkele jaren bij Volvo en is gespecialiseerd in het uitlezen van elektronica op het gebied van Volvo en Renault.  Samen met zijn vrouw Yvette hebben zij Autobedrijf Caljé, gelegen aan de Oude Lind in Tilburg, 6 jaar gerund. Wilco en Yvette hebben zin in een nieuwe uitdaging en kunnen zich geheel vinden in het concept van Coehorst Automobielen waarbij de klant voorop staat. De verkoop wordt verder uitgebreid met lease- en nieuwe auto’s. Uiteraard zal het garagebedrijf dezelfde hoge kwaliteit en uitstekende service behouden zoals u die van Coehorst Automobielen gewend bent. Om dat te bewijzen starten ze in mei met een aantrekkelijke actie, namelijk: Gratis olie bij een grote beurt

Wilco en Yvette stellen het ook enorm op prijs als u met ze kennis komt maken. De koffie staat klaar!