Heropening Volkswagenpand aan Ringbaan

Van Mossel Tilburg viert Feest!

Het is feest aan de Ringbaan in Tilburg! Van donderdag 17 april t/m maandag 21 april viert Autobedrijf Van Mossel de opening van het compleet vernieuwde Volkswagenpand aan de Ringbaan Noord 65. Er wordt groots uitgepakt, waarbij gezelligheid en voordeel voor de bezoeker de boventoon voeren. Iedereen is van harte welkom om mee te feesten.

Nieuwe pand
Het vertrouwde Volkswagen-onderkomen aan de Ringbaan Noord was nodig aan vervanging toe. “Na een intensieve verbouwing hebben we weer een pand waar we trots op kunnen zijn en waar we onze relaties kunnen ontvangen op een manier die bij Volkswagen én Van Mossel past!”, aldus vestigingsdirecteur Richard Vonk. “Met een geweldig mooie en ruime showroom, een uitgebreide voorraad aan occasions, gemoderniseerde werkplaats en een vernieuwde entree, bieden we onze klanten weer die service waarop zij kunnen rekenen en die wij hen graag bieden. Wij zeggen immers niet voor niets: Van Mossel biedt meer dan je verwacht!”.

Powerdeals
Van Mossel zou Van Mossel niet zijn als deze (her)opening niet gepaard zou gaan met een geweldig feest. Daarom staan de deuren vanaf donderdag 17 april aanstaande wagenwijd open en is er van alles te doen. Uiteraard spectaculaire aanbiedingen met de POWERDEALS op o.a. de Volkswagen up!, Polo en Golf, een speciale up! GTM Edition en een Caddy 4th Edition. Maar ook aan de occasionkoper is gedacht! Die ontvangt een leuke Paasbonus. Daarnaast is Schadebedrijf Tilburg ook van de partij. Zij geven u een kijkje in de ‘schade’-keuken en u maakt zelfs kans om gratis een deukje te laten verwijderen. Uiteraard worden de kleintjes deze dagen ook niet vergeten. Zo is er een springkussen aanwezig, drinken en op zaterdag en2e Paasdag zelf gratis patat!

DJ Bart, nummer 1 in Nederland
Een feest zonder muziek is geen feest. Vandaar dat niemand minder dan DJBart gaat zorgen voor de nodige beats in de showroom. Hij is de nummer 1 allround entertainment DJ van Nederland én de enige échte DJ Bart. Op alle dagen zal hij op gezette tijden zorgen voor de gewenste stemming! Bart won diverse prijzen als beste DJ van Nederland in verschillende categorieën. Eind 2013 is hij wederom uitgeroepen tot beste party dj van Nederland.

Kortom, feest met een hoofdletter ‘F’ aan de Ringbaan Noord 65 in Tilburg.
U komt toch ook van 17 t/m 21 april aanstaande?