Goirle/Riel zijn weer 2 Kampioenen rijker!

ingevoerd op 16-4-2014

Tijdens de nationale paasveeshow te Schagen (NH) heeft de fokveestal van de familie Huijbregts uit Riel de hoogst haalbare titels binnen weten te slepen. Clarisse van ’t Zandeind werd met haar glanzende zwarte haarkleed bekroond dat Algemeen Kampioen weidevee van Nederland. Hiermee is Clarisse bekroond tot de mooiste koe van Nederland. Clarisse wordt doorgaans gebruikt als dé knuffelkoe tijdens de workshop
Koe Knuffelen bij Van ’t Zandeind. Een jongere stier van de familie Huijbregts werd tevens Nederlands Kampioen mannelijk weidevee. De succesvolle dag werd bekroond nadat bleek dat ook de Nationaal kampioen slachtvee uit de stal van de familie Huijbregts kwam.

De prijzen zijn te bewonderen in de Keurslagerij van Van Hest. De familie Huijbregts is de leverancier van kwaliteitsvlees aan Keurslagerij Van Hest en Paul Brands is dan ook bijzonder trots op de samenwerking met de zorgboerderij Van ’t Zandeind te Riel. Om deze samenwerking te onderstrepen organiseert Keurslagerij van Hest samen met de Fam. Huijbregts op 15 juni een Familiedag (gratis entree) bij De Zorgboerderij Van ’t Zandeind te Riel.