LTC Goirle

ingevoerd op 16-4-2014

Competitieverhalen
De competitie is weer van start, en dit levert altijd leuke ‘langs de baan’ anekdotes op… Bijvoorbeeld van Baukje, van de zaterdag gemengd dubbel 2. Als ik haar vraag “En, hoe gaat het?” Begint ze breed te lachen en zegt vol trots: “Stijgende lijn! Van de 5-0 verlies naar de 4-1 verlies, aan het einde van het seizoen winnen we wel  een keer!”
Bij heren 2 landelijk op zondag ging de praat langs de kant van de baan met name over de flitsende pakjes van de tegenstander, maar ook over revanche! Er werd namelijk gespeeld tegen de tegenstanders waar de LTC-ers vorig jaar het kampioenschap lieten liggen. Echter, de kampioenen van vorig jaar moesten het nu doen met slechts 2 punten. Dus een geslaagde revanche voor LTC, zelfs zonder matching tenues!

Heren 1 op zaterdag 6-0, maar zware dag voor Guus!
De toppers van LTC, heren 1 op zaterdag, hebben afgelopen weekend goede zaken gedaan. Er werd met 6-0 gewonnen. In de singels werden 3 wedstrijden vrij eenvoudig gewonnen met 6-2 6-0. Maar Guus moest een kraker spelen van 3 uur, om uiteindelijk wel in de derde set met 6-4 als winnaar uit de strijd te komen. Ook de eerste dubbel, zo vertelt Remco met een big smile, wordt eenvoudig door hem en Boris ‘ingekopt’  met 6-3 6-2. Maar dan de dubbel van Frank en Guus… Wederom een titanenstrijd, 3 sets en 5 matchpoints tegen, en weer drie uur op de baan, maar uiteindelijk wel winst voor de heren van LTC! We hopen dat Guus deze week een rustig weekje heeft zodat hij bij kan komen van 6 uur tennis op één dag!

En dan lekker eten…
Bij heren 1 district op zondag werd er in de dubbels ook een waar gevecht geleverd, om uiteindelijk met gedeelde punten tevreden terug te kijken op een geslaagde tennisdag, mede dankzij de inspanningen van de invallers! Een van de leuke tenniscompetitietradities is het samen eten na de wedstrijden. Gelukkig kan er bij Remco en Daniëlle van alles besteld worden, en hier maakte ook heren 1 district op zondag dankbaar gebruik van. De tegenstanders kregen een waardig ‘after-tennis-dinner’ met bami tegels en kippenpootjes! Zie de gezellige foto hieronder.
 
Agenda
24 april: ALV  

28 mei: nachttoernooi
6 – 15 juni: Berkendorp toernooi (inschrijving open!)
20 juni: Muur van Tilburg Snipperdagtoernooi
Onderschrift: Koud… maar wel een zonnetje op de tweede competitiezondag Onderschrift: Koud… maar wel een zonnetje op de tweede competitiezondag
Niet matching, wel winning! Niet matching, wel winning!
Lars en Mark in een spannende 3 setter! Lars en Mark in een spannende 3 setter!
Smakelijk eten! Smakelijk eten!