LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 16-4-2014

Matchplay mini Hockeykamp komt weer naar Goirle
Zoek nog jij ook een sportieve invulling van je meivakantie? Kom dan ook naar het leukste mini Hockeykamp van Nederland! Speciaal voor alle Goirle - jeugdleden organiseert Matchplay een sportief minikamp in de meivakantie op de velden van Goirle. Deelname is speciaal voor leden van de vereniging. Maar eventuele vriendjes of vriendinnen zijn natuurlijk ook van harte welkom. De minikampen zijn voor de leeftijden: 5-13 jaar of jongste jeugd tot en met de D jeugd. Datum van het mini Hockeykamp: 30 april, 1 en 2 mei 2014 (woensdag t/m vrijdag) Het minikamp bestaat uit drie dagen vol hockey, fun en spektakel, elke ochtend wordt er getraind, in de middag volgen er wedstrijdtrainingen en partijtjes. Het hockeyprogramma wordt afgewisseld met de leukste spellen en recreatieve activiteiten! Schrijf je nog snel in op: www.minikamp.nl

Noteer alvast in je agenda 7 juni: seizoensafsluiting met groot feest !
Momenteel wordt er achter de schermen gewerkt aan de voorbereiding van de afsluiting van het hockeyseizoen. Op zaterdag 7 juni zal de gehele dag in het teken staan van het WK. Er worden diverse activiteiten georganiseerd die met het WK te maken hebben.  De ochtend wordt gereserveerd voor de jongste jeugd en de middag is met name voor de junioren. Het is de bedoeling dat er ’s-avonds vanaf 18.00u voor de junioren, senioren, veteranen en recreanten een  BBQ plaatsvindt met  aansluitend gelegenheid om rond 19.45u Nederland-Australie op een groot scherm te volgen. Daarna is het een feestavond.
 
Selectieprocedure junioren MHC Goirle seizoen 2014-2015 invoorbereiding
De tweede seizoenshelft is alweer halverwege en als vereniging zijn we al druk bezig met de voorbereidingen op de selectieprocedure van de junioren. De selectieperiode van de junioren zal starten in de eerste week van juni en zal vervolgens maximaal drie weken duren. In deze periode worden de selectieteams voor het seizoen 2014-2015 vastgesteld. De afgelopen weken zijn al veel juniorenteams beoordeeld door externe beoordelaars en dit zal de komende 2 zaterdagen ook nog gebeuren. Naast de beoordelingen van de externe beoordelaars hebben we als vereniging ook de trainers en coaches verzocht hun teams te beoordelen. Aan de hand van deze beoordelingen zullen de spe(e)l(st)ers uitgenodigd worden voor de selectietrainingen.
Kijk op de site voor meer info over de  selectieprocedure junioren van MHC Goirle. Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen zijn, dan kunt u die stellen via hockeyplan@mhcgoirle.nl

Bas Tooten ‘Clubheld’ Noord Brabant bij de landelijke ‘Clubheld van het jaar’ verkiezing
Clubhelden, we kunnen niet zonder ze. De Grote Clubactie en Opel gingen op zoek naar díe mensen die nooit te lui of te moe zijn en altijd gedreven. Op 30 november 2013 was er een officiële delegatie van De Grote club Actie bij MHC Goirle  aanwezig om een cheque uit te reiken ivm de opbrengst van de verkochte loten. Maar daarnaast werd aan onze voorzitter Bas Tooten ook een oorkonde uitgereikt omdat hij tot ’Clubheld’ van Noord Brabant was verkozen. Er werden zelfs TV opnames gemaakt. Vorige week woensdag 9 april vond de Clubheldendag plaats in de Kuip in Rotterdam. Op deze middag werden alle clubhelden  met de meeste stemmen per provincie uitgenodigd voor de Clubheldendag bij Feyenoord inclusief Meet & Greet met de spelers. De clubhelden konden Ronald Koeman het hemd van het lijf vragen, zijn op de foto geweest met de voltallige Feyenoord selectie en hebben een unieke rondleiding gehad in de Kuip. Ter afsluiting werd de Clubheld van het Jaar bekend gemaakt.  De winnaar van de ‘Clubheld van het jaar verkiezing’ mag een jaar lang rijden in de Opel Cascada! Helaas pakte onze Bas net naast de hoofdprijs. Marcel de Raat van zwemvereniging ZON/Sport & Spel uit Heerlen kwam met de trein en ging met een gloednieuwe Cascada naar huis!

Ondanks dat je net niet de hoofdprijs wegkaapte zijn we bij MHC toch ontzettend trots op je hoor Bas!