V.O.A.B.

ingevoerd op 16-4-2014

Zeelandia Middelburg verslaat VOAB weer met 3 – 1

VOAB 1 kwam met lege handen thuis uit Zeeland. In Middelburg versloeg Zeelandia Middelburg de bezoekende ploeg met 3 – 1. De uitslag is licht geflatteerd want op basis van het spel in de tweede helft had VOAB aanspraak kunnen maken op een gelijkspel. In de eerste helft was de thuisploeg in het eerste half uur gevaarlijk en werd VOAB onder druk gezet. Dat leidde al in de 11e minuut tot een doelpunt van de voet van Niels Luteijn (1 – 0).
Pas in de 28e minuut produceerde spits Johan Beerens zijn eerste schot op doel en vier minuten later was er een kansje voor Gerben van Limpt. Johan probeerde het kort daarop opnieuw maar geen doelpunt.
In de 35e minuut moest keeper Gijs van Seeters een schot van Niels Luteijn tot hoekschop verwerken. Shane Coenraad voorkwam een doelpunt door de bal van de lijn te halen.
In de 38e minuut maakte Gerben de gelijkmaker. Guus van Esch gooide een inworp voor de voeten van Laurens van den Nouweland, die meteen scherp voorzette en Thijs van Lisdonk probeerde de bal binnen te schieten. Hij stuitte op de verdediging maar de bal kaatste voor de voeten van Gerben die beheerst de 1- 1 binnenschoot.
Vlak voor de pauze kwam de thuisploeg op 2 - 1 uit een hoekschop. Spits Alberto Conde Morgado profiteerde van een foutje achterin en maakte de 2 - 1.

In de tweede helft was VOAB de bovenliggende partij en ging de ploeg op jacht naar de gelijkmaker. In de 59e minuut kopte Geert van de Laak de bal na een vrije trap van de voet van Niels van Antwerpen naast het doel. Een minuut later schoot Guus in het zijnet en meteen daarop kopte Joran over het doel van keeper Jom Soethout.
In de 66e minuut kreeg de thuisploeg pas de eerste kans na de rust. Dennis Kovacevic schoot in de 16 op doel maar zijn schot werd door de verdediging van VOAB geblokt.
De bezoekers bleven druk zetten op de achterhoede van de thuisploeg. In de 70e minuut schoot Willem Hoskens naast het doel en twee minuten later ging een strak schot van Laurens net over het doel.
Omdat VOAB bleef drukken ontstond er ook ruimte voor tegenstoten door de thuisploeg. In de 88e minuut was er eenn snelle uitbraak. Daarbij werd de bal ingespeeld op Alberto Conde Morgado, die keeper Gijs met een listig balletje passeerde (3 – 1). Daarmee viel de wedstrijd in het slot en moest VOAB met lege handen naar huis.
VOAB staat nog steeds vijfde in de stand. Mades Boys bezet de begeerde vierde plaats met twee punten meer dan VOAB.

Zevenklapper voor VOAB C1 tegen Beerse Boys C1
De junioren C1 veegden de C1 van Beerse Boys van de mat. De teller stopte bij 7 – 0, er werden nog diverse kansen gemist. Er is nog een wedstrijd te spelen. Op zaterdag 3 mei staat de laatste wedstrijd op de agenda. Om 13:00 uur speelt de C1 tegen Jong Brabant C1. VOAB moet winnen om een beslissingswedstrijd te forceren. Bij winst door VOAB staan beide teams gelijk.

Pupillenteam van de week
De F-12 pupillen zijn op tweede paasdag het pupillenteam van de week bij de wedstrijd tussen VOAB 1 en JEKA 1. Samen met de ouders maken ze kennis met de staf van VOAB 1, ontmoeten de spelers in de kleedkamer, gaan samen het speelveld op, waar ze al een partijtje hebben gespeeld. In de rust is het penalty schieten en na afloop zijn er frietjes en ranja in het clubhuis.

Ben je op zoek naar een leuke baan?
Logistic Force sponsort de junioren A1. Het bedrijf wil buiten het sponsoren om nog iets voor de club betekenen. Leden van VOAB die op zoek zijn naar een baan kunnen zich inschrijven. Als ze via Logistic Force een baan vinden heeft VOAB daar ook profijt van. Het bedrijf is gespecialiseerd in het samenbrengen van werkgevers en werknemers en opleiden op het gebied van transport en logistiek. Dus heb je zin om te gaan werken (vast, tijdelijk of als vakantiebaan) in de transport of logistiek, schrijf je dan nu in bij Logistic Force. Website: www.logisticforce.nl.

Dames VOAB kampioen
Ook de dames waren in het afgelopen weekend goed op schot. Zij wonnen de wedstrijd tegen sc Olympus met 7- 0 en behaalden met nog twee wedstrijden te gaan nu al het kampioenschap want het verschil tussen de nummer 1 en 2 bedraagt acht punten. Proficiat dames.

Pupillen E1 en E3 kampioen
De E1 heeft geen enkele wedstrijd verloren en won de uitwedstrijd tegen DESK met 5 – 2. De E3 verloor slechts één wedstrijd. Proficiat allemaal.
De F3 werd al eerder kampioen maar er was nog geen kampioensfoto.

Jeugdscheidsrechters
Vorige week zijn drie jeugdscheidsrechters geslaagd voor de KNVB-cursus “scheidsrechter groot veld D-pupillen/C-junioren”. Het zijn: Rick van Laarhoven, Mitchel Muscus en Falko Tempelaars. Proficiat.
Begin augustus organiseren we weer een KNVB-cursus voor jongens en meisjes voor jeugdscheidsrechter bij de E- en F-pupillen.
We hebben weer een aanvulling nodig om alle wedstrijden door jeugdscheidsrechters te kunnen laten fluiten.