G.S.B.W. Nieuws

ingevoerd op 7-11-2012

Gehavend GSBW pakt een punt bij Were Di

Were Di – GSBW  2 – 2 (1 – 0)
GSBW moest het op deze regenachtige zondagmiddag opnemen tegen de nummer 6 van de ranglijst Were Di. GSBW misten maar liefst 6 bepalende spelers. Wesley van Gestel, Luuk Becker en Youness Douadi ontbraken i.v.m. blessures. Bovendien kon men i.v.m schorsingen geen gebruik maken van de diensten van Artur, Peter en Ferry. Roy Donders stond deze middag in de basis en Casper de Blouwe en Robin Vugts zaten op de bank.
Het was even twijfelachtig of de wedstrijd door zou kunnen gaan, maar de scheidsrechter keurde het veld hoogstpersoonlijk toch goed. Het begin was duidelijk voor Were Di en na 11 minuten kregen zij ook de eerste goede kans om de score te openen. Van dichtbij kon doelman Jeffrey van Gestel met de punt van de schoen een inzet van Roy Aseidu onschadelijk maken. Twee minuten later moest de GSBW doelman opnieuw vol aan de bak. Met de grootste moeite kon hij een kopbal van dichtbij van Farid Boutiba over de lat tikken. Pas na een half uur spelen kreeg GSBW haar eerste kans als Bob Vroom Fabian Misidjan wegstuurt en deze alleen voor de Were Di doelman zet. Zijn inzet kon door de Were Di goalie worden weggestompt en helaas was er geen GSBW speler in de buurt om de rebound te kunnen binnentikken.
De midvoor van Were Di Joost Vermeer testte kort daarop de GSBW doelman nogmaals. Doelman Jeffrey van Gestel had de grootste moeite om op het natte veld de bal onder controle te krijgen. Zeven minuten voor rust kon Dabwizo Leermakers ongehinderd vanaf het middenveld doorsteken om vervolgens van zo’n 18 meter doeltreffend uit te halen. De GSBW doelman was volstrekt kansloos: 1 – 0.
Dit was ook de ruststand en deze was volkomen verdiend, want GSBW was niet scherp en verloor bijna alle duels.
Onder de rust nam trainer van den Hurck zijn maatregelen en paste een offensieve dubbele wissel toe. Fabian Misidjan en Roy Donders moesten hun plaats afstaan aan GeertJan Evers en Casper de Blouwe. In de 55e minuut viel de enige gele kaart van de wedstrijd, deze was voor de aanvoerder van Were Di. GSBW ging steeds meer druk zetten en na een kwartier had dat bijna succes. Een vrije trap werd door de Were Di goalie uit de benedenhoek getikt. Halverwege de 2e helft viel dan toch de gelijkmaker als GeertJan Evers Marlon van Loosbroek wegstuurt. Zijn voorzet zeilt al dan niet bewust bij de 2e paal binnen: 1 -1 . Kort daarna moest Melvin de Laat met een hamstringblessure het veld verlaten en kon A1-junior Robin Vugts zijn debuut maken voor GSBW1. Twee minuten later kwam Were Di opnieuw op voorsprong. Een voorzet vanaf rechts werd door Roy Aseidu mooi teruggekopt op midvoor Joost Vermeer die de bal beheerst binnenschoot: 2 -1. GSBW probeerde nog van alles in het resterende kwartier en niet zonder succes, want in de 87e minuut vonden Marlon van Loosbroek en Geert Jan Evers elkaar na een prima aanval over links. GeertJan haalde de trekker over en schoot de gelijkmaker binnen.
Uiteindelijk behaalde GSBW een zwaar bevochten gelijk spel, na een 1e helft waarin duidelijk de strijdlust ontbrak. Koploper RKTVV won nipt van Ons Vios en de nummer 2 Nevelo verloor van de nummer 4 Hilvaria. Hierdoor bezet GSBW nu samen met Nevelo de 2e plaats. Volgende week mag GSBW het gaan opnemen tegen SV Reeshof die afgelopen zondag een mooie overwinning boekte op het sterke VCB.

GSBW pakte vorige week wel de periodetitel
Vorige week greep GSBW 1 naast de periode, maar GSBW 2 veroverde in datzelfde weekend wel toch nog onverwachts de eerste periodetitel in haar poule.
Voorafgaande aan de wedstrijd stond GSBW wel fier bovenaan met 2 punten meer dan Jong Brabant maar die hadden wel 1 wedstrijd minder gespeeld. Zelf boekten ze een uitstekende overwinning uit bij Barça, terwijl medeconcurrent Jong Brabant onverwacht 2 punten liet liggen.
Door het gelijke spel van de Enschottenaren en de prachtige winstpartij van GSBW 2 zelf was de periodetitel dus toch nog onverwachts binnen
Na 9 wedstrijden zijn onze jongens nog steeds nog ongeslagen, want ook dit weekend werd er weer gewonnen. Een feestje was dus zondag wel op zijn plaats.
Bij deze feliciteren we alle spelers en begeleiders van GSBW 2 met dit mooie resultaat.

Veel deelnemers en plezier bij Griezeltocht
Afgelopen vrijdag 2 November hebben een groot aantal kinderen en ouders (ongeveer 65) deelgenomen aan onze spannende activiteit: de Griezeltocht.
Het was een leuke maar enge en spannende tocht. In totaal durfden 7 groepen  het aan om zich in het donkere stille  bos, te begeven, waar een hoop enge sproken, griezels en overige akelige wezens verbleven.
De opdracht was om zoveel mogelijk botten te zoeken en/of te verdienen met behulp van opdrachten. De groep die hier het beste in  slaagde , was de groep van de Meidenteam A; te weten Evi - Anouk -Dem - Christel en Denise. Zij hebben een prijsje in ontvangst mogen nemen.
Na afloop van deze geslaagde tocht werden alle deelnemers getrakteerd op een lekkere kom soep. Tevens willen wij via deze weg  iedereen hartelijk bedanken die zich ingezet heeft, om deze tocht tot zo’n succes te laten leiden.

Speculaasactie door (en voor) GSBW jeugd
Afgelopen zaterdag zijn we weer van start met de speculaasactie voor onze jeugdafdeling. G.S.B.W. organiseert elk seizoen talloze leuke activiteiten voor haar jeugdleden. De activiteiten die voor de jeugd georganiseerd worden zijn ondermeer een griezeltocht, diverse bingo’s, een race in het donker, een jeugdkamp, een jeugduitstapje, St. Nicolaas, en ga zo maar door. Natuurlijk wordt er ook op voetbalgebied veel voor de GSBW-jeugd gedaan. Zo organiseren we elk jaar een groots internationaal jeugdtoernooi, de GSBW Eastercup, diverse  thuistoernooien  en diverse andere toernooien en natuurlijk niet te vergeten het Henk Elands Schoolminipuptoernooi.
Al deze activiteiten kosten natuurlijk geld, daarom ook deze actie. Met het geld dat we hiermee verdienen kunnen we al deze activiteiten voor een deel bekostigen.  Dus mensen, als U de jeugd van G.S.B.W. een warm hart toedraagt, verkoop dan geen nee tegen onze jeugdige verkopers, maar

KOOP EEN PAKJE
OVERHEERLIJKE WARME BAKKER SPECULAAS
 
Het is geen gewone speculaas, zoals U die bijv. in een supermarkt koopt. Nee, het is echte overheerlijke speculaas van de Echte Bakker Ad van den Broek, want de kwaliteit gaat natuurlijk boven alles.
U koopt toch ook een pakje overheerlijke speculaas?
Voor de prijs hoeft U het niet te laten. Voor € 2,50 heeft U al een pakje overheerlijke warme bakker speculaas. Als U bestelt, dient U gelijk te betalen, dat maakt het voor ons een heel stuk makkelijker. Wij zorgen er dan voor, dat U nog vóór het ’heerlijke avondje’ Uw bestelling thuis be¬zorgd krijgt, zodat het inderdaad een heerlijk avondje belooft te worden.
Bij voorbaat dank, namens de GSBW-jeugd.

17 november: 11- 11 bal
Op zaterdag 17 november wordt het GSBW clubhuis weer even omgetoverd tot het vertrouwde Blauwwituilennest, want het elf-elf-bal staat dan geprogrammeerd. De avond begint al om 19.30 uur, want ook de jeugdprins(es) zal op deze avond bekend gemaakt gaan worden.
We hopen om 20.11 uur met trots en op bijzondere wijze onze nieuwe jeugdprins(es), jeugdadjudant(e) en jeugdraad aan u te kunnen presenteren waarna er een gezellig feest zal losbarsten.
Om 23.11 uur zullen wij de ”grote” prins(es) adjudant(e) en raad van elf bekend maken. Ook hierna gaan we er een gezellig feest van maken tot de klok van 0.59 uur. Dit alles i.s.m . BWS Muziekentertainment.
Wij als CV de blauwwituilen hopen jullie allemaal te mogen begroeten op 17 november a.s.

Thomas van Kimmenaede vertelt over zijn  belevenissen
Bij de thuiswedstrijd GSBW - RKTVV was Thoams van Kimmenaede (ster-speler van onze F1) de pupil van de week. Ondanks dat GSBW deze wedstrijd verloor, genoot Thomas met volle teugen van de wedstrijd, lees maar verder en u weet hoe hij dit beleefde:
Hallo ik ben Thomas en ik zit in de F1.
Ik was pupil van de week bij de wedstrijd gsbw1 tegen rktvv1 en het was gsbw 0-2 rktvv
Ik werd opgehaald door Adrie in de kantine en toen ging ik naar de vergadering en ze hebben over de wedstrijd gepraat en ze hadden ook een bal en een t-shirt met alle handtekeningen erop voor mij.
En toen naar de bestuurskamer en de jongens gingen zich omkleden.
En ik ging trainen met de jongens van het 1ste van gsbw en toen de wedstrijd begon toen mocht ik met het elftal en de tegenstander het veld op en kreeg ik van iedereen een hand en toen moest ik al de spelers voorbij spelen en toen scoorden ik bij de keeper en toen gingen de jongens voetballen ik zat in de dug-out en toen was het rust en toen gingen we naar de kleedkamer en iedereen kreeg een snoepje en  de heren dronken ook thee en toen gingen we weer het veld op en ik in de dug-out en toen was de wedstrijd afgelopen en toen ging ik naar de bestuurkamer en toen kreeg ik frikandellen en toen ging ik naar de kantine naar mama en daar was heel veel muziek en toen ging ik nog op het veld voetballen en toen ging ik weer naar huis.

Ik vond het heel leuk
groetjes Thomas van Kimmenaede

Pupil van de week: Jordey Huijsmans
A.s. zondag bij de thuiswedstrijd van GSBW tegen SV Reeshof is Jordey Huijsmans een van de GSBW talenten uit onze E1 e pupil van de week. Hopelijk zet hij onze jongens op de goede weg door hen te laten zien hoe je scoort. Jordey alvast heel veel plezier.

Vrijwilligersavond 23 november
Op vrijdag 23 november organiseert het bestuur van GSBW voor al haar vrijwilligers een gezellige feestavond. Ook zal de vereniging tijdens deze feestavond enkele jubilarissen gaan huldigen. Noteert u alvast in uw agenda de datum voor deze avond, want we zouden graag zien dat alle vrijwilligers samen met hun partner bij deze feestelijke avond aanwezig zijn.
Robin Vugts debuteerde zondag voor GSBW 1 Robin Vugts debuteerde zondag voor GSBW 1
Griezeltocht Griezeltocht
11-11 bal 11-11 bal
Thomas van Kimmenaede Thomas van Kimmenaede
Jordey Huijsmans Jordey Huijsmans