Rings Goirle gelauwerd

Receptie beste tweewieler winkel vrijdag 22-1

Rings Goirle uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2010

Rings Goirle is bekroond tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2010. De single-brand Specialized Store kwam het beste uit de bus na de beoordelingen van de vakjury, de Mystery Shoppers en de accountant. De uitreiking vond plaats in de Cruise Terminal te Rotterdam. De presentatie was in handen van NOS presentator Toine van Peperstraten.
Zelden waren de finalisten van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing zó uiteenlopend. Volgens Arnauld Hackmann, hoofdredacteur van Tweewieler en organisator van de verkiezing, was vooraf ook moeilijk te voorspellen welke kant het op zou gaan.
“Er zijn jaren geweest dat de grootste kanshebber wel een beetje duidelijk werd, maar dat was nu niet het geval. De winkels en ondernemers, totaal verschillend van elkaar, doen het ieder op hun eigen vakgebied bijzonder goed. Dan zijn het op een gegeven moment de details, die de doorslag geven. En als je het op de meeste punten nét iets beter doet dan de rest, dan wordt je dus Tweewielerwinkel van het Jaar,” aldus Hackmann.
Dat de jury onder de indruk was van Rings Goirle blijkt uit het juryrapport. “Het WOW-effect bij single brand store Rings Goirle was bij alle leden van de jury aanwezig. Eenmaal binnen, valt de mond open bij het zien van deze ‘super’ winkel. Tot in details klopt alles, niet alleen in de showroom, ook in de werkplaats. De eigenaren van Rings Goirle weten exact wat ze willen en waar ze naartoe willen. Hun keuze voor één merk met daarnaast een eigen, klein private label, is zeer weloverwogen.”
De jury vindt het knap dat Hans en Erwin Rings voor bijvoorbeeld de fietsschoenen omzetgroei weten te creëren, ondanks dat ze ook hier kiezen voor één merk en een ander populair merk daarvoor laten schieten.
“Rings Goirle is klaar voor de toekomst. Ze hebben een community gecreëerd, hun klanten zijn uitstekend geïnformeerd, winkel en internetsite zijn verregaand geïntegreerd. Daarmee hebben ze een uiterst consequent doorgevoerd concept en visie neergezet,” aldus het jury-rapport.
De gebroeders Rings ontvingen de wisselbeker uit handen van Hans de Bruin, de winnaar van vorig jaar.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wilt U samen met ons, onder genot van allerlei lekkers, deze overwinning vieren, dan bent U van harte uitgenodigd op vrijdag 22 januari tussen 16.00 uur en 21.00 uur .
Rings Goirle   Korenmolenplein 8   5051 LZ Goirle  013-5345321
Na de huldiging op de foto Na de huldiging op de foto