Henny Roosen: ‘Het moet LEUK ! blijven’

ingevoerd op 20-10-2004

Tijdens de pinksterdagen van 2002 klopte Henny Roosen met het voorstel bij haar vriendin Resy van Roessel aan, om een tafeltje met enkele leuke kado-artikelen in haar boerderijwinkel aan de Dorpsstraat 63 neer te zetten. Dat was geen enkel probleem, sterker nog Resy en Henny filosofeerde dat het juist een prima wisselwerking zou kunnen opleveren. Het is immers bekend dat de Boerderijwinkel dagelijks heel wat klanten binnenkrijgt. Juist die mensen hebben natuurlijk de gelegenheid om op een relaxte wijze een Leuk! kadootje uit te zoeken en – de formule blijkt een geweldig succes. Na een half jaar wist vooral de jeugd wel waar Leuk! te vinden was.
Nu na ruim twee jaar weet het brede publiek dat ook en kan eveneens profiteren van de werkelijke spotprijzen die bij het pittoreske winkeltje: Leuk! aan de Dorpsstraat relevant zijn.

Toch is de jonge onderneemster stellig in haar visie; “Voor mij is het in feite een hobby en daarom zijn die absoluut budgetvriendelijk bedragen goed onderbouwd. Ja, - het is echt waar dat hier artikeltjes vanaf 75 eurocent de deur uitgaan. Trouwens boven de € 40,= is hier niet veel te koop! Daarom is het echt leuk bij LEUK! “. In het assortiment dat Henny aanbiedt, is er voor elke feestelijke gelegenheid een ruime keuze aan artikelen, van speeltjes voor de allerjongste kinderen tot leuke sierraden en prachtig glaswerk. Bijzonder is, dat vooral de schoolgaande jeugd veel belangstelling heeft voor de speciale gave Kitch Kitchen tassen en schoolaccessoires die wel heel erg leuk overkomen! Kortom Henny Roosen is na achttien jaar doktersassistente, nu als jonge onderneemster erg enthousiast met haar totaal nieuwe passie, “Ik doe nu iets wat gewoon erg LEUK! is”………..
NB