Massale waardering leidt tot veel overwerk aan de Bergstraat

Spectaculaire traktatie Primeur Fotografie

Heel wat mensen die hun vakantiefoto’s ophaalden, waren soms stomverbaasd nadat ze hun geslaagde vakantiefoto’s bij Primeur bekeken en daarbij nog eens getrakteerd werden op een gratis cd-rom met dezelfde foto’s erop. Bijzonder van de “Primeuractie” is, dat zowel de mensen die digitaal als analoog (met filmrolletje) fotograferen, tot 10 september kunnen profiteren van de spectaculaire traktatie. “Dus nu kan ik de foto’s ook via de computer bekijken en doormailen naar mijn familie”, is een veel voorkomende reactie van de fotografen die hun “oude vertrouwde” camera prefereren. Vooral voor die mensen is het Primeurcadeautje een complete verrassing. Maar ook de directie zelf is verrast door de massale respons van fotograferend Goirle en Riel.
Sinds de spectaculaire actie wordt er tijdens deze zomertijd met man en macht gewerkt om het aangeleverde fotowerk dezelfde dag nog klaar te krijgen.

Ook nieuwe digitale service blijkt een succes
“We hebben flink geïnvesteerd in het nieuwste en geavanceerde digitale minilaboratorium en in het selfservice- inleesstation”, laat Daan de Beer van de fotospeciaalzaak weten. “Inhoudelijk betekent dit, dat onze klanten zelf invloed kunnen uitoefenen op de afwerking van de foto’s. Op een scherm hoeven ze slechts aan te wijzen wat de maat, het aantal en mogelijk de vergroting moet zijn. Binnen het uur wordt de foto-opdracht vakkundig geanalyseerd en de beelden één voor één gecorrigeerd”. Primeur blijft met deze werkwijze absoluut uniek in de regio en vergaart met het professionele systeem zelfs een steeds grotere naamsbekendheid.
Reden genoeg voor de jonge Goirlese ondernemer om zijn fotografische vleugels over de dorpsgrenzen, ja zelfs over de landsgrenzen uit te slaan. Momenteel werkt hij druk aan een internetprogramma onder www.fotoprimeur.nl om zijn klanten in de verste uithoeken op hun wenken te kunnen bedienen. Door het verwezenlijken van dit programma wordt het dan mogelijk (ook al zijn het honderd foto’s), om in een snel tempo de bestelling middels de p.c. door te mailen of binnen twee dagen thuis te laten bezorgen. “We hebben al heel wat gegadigden in binnen- en buitenland voor het beoogde concept”, liet Daan de Beer weten toen hij een tipje van de sluier oplichtte betreffende de ambitieuze plannen.