SEAT Auto Noordhoek: Primeur voor Primeur

1e SEAT ALTEA

Op de foto overhandigt Mark Bastiaansen, directeur SEAT Auto Noordhoek, aan Nico de Beer van “Primeur” uit Goirle, de sleutels van de SEAT-primeur; de ALTEA.
Betrouwbaarheid en uitstraling van de auto evenals de kwaliteit van de dealerorganisatie gaf Nico de Beer van Primeur de doorslag om voor SEAT, Auto Noordhoek te kiezen.

Afgelopen zondag introduceerde SEAT Auto Noordhoek in Waalwijk en Tilburg de nieuwe SEAT ALTEA. Het is de eerste Multi Sports Vehicle (MSV) ter wereld en tevens het eerste nieuwe model sinds SEAT onderdeel van de Audi Brand Group is geworden.

De al veel besproken SEAT Altea laat zien wat de toekomst in petto heeft. Vooral als het gaat om design en sportieve eigenschappen, maar tegelijkertijd staat hij ook voor de komst van een kompleet nieuw concept binnen de SEAT range: de MSV.
Veel ruimte, een sportief karakter, de nieuwe DSG-versnellingsbak en het uitstekend weggedrag. Bovendien prijkt op de Altea een prijsvriendelijk budget, reden genoeg om iedere automobilist te verwennen. Voor informatie en een proefrit kunt u terecht bij SEAT Auto Noordhoek in Waalwijk en in Tilburg.