Cleijsen Autoschade bestaat 30 jaar

een feliciTAARTie waard!!

1978 – 2008
U kent ongetwijfeld het gezegde, wie jarig is, trakteert!

In 1978  werd Cleijsen Autoschade opgericht. Wat ooit begon als klein bedrijf in autoschadeherstel is heden ten dage uitgegroeid tot een modern en goed geoutilleerd autoschade-, en caravan en camper herstelbedrijf.
 
In de loop der jaren hebben wij ons weten te onderscheiden op het gebied van vakmanschap en kwaliteit, ambachtelijk vakwerk in een modern jasje. Want ondanks dat plaatwerk, demontage, spuiten en afmonteren nog altijd met de hand gebeurt, heeft de techniek in auto’s én caravans en campers de afgelopen jaren een enorme sprong vooruit gemaakt. En diezelfde techniek zal de komende jaren nóg belangrijker worden als het aankomt op kwalitatief hoogwaardig en veilig autoschade-, caravan en camperherstel. Te meer nog omdat wij ons per 1 oktober 2008 aangesloten hebben bij Autoschade Herstel Groep Nederland.

Ook krijgen we een ander logo zoals u binnenkort wel zult opmerken. Met deze aansluiting bieden wij de klanten nog betere kwaliteit en blijven wij investeren in nieuwe reparatietechnieken. Dankzij kwaliteitsverbeteringen en uiteraard het vertrouwen van al onze klanten die we in de 30 jaar hebben opgebouwd, zijn we uitgegroeid tot het bedrijf anno 2008.
Het 30-jarig bestaan én het door u in ons gestelde vertrouwen is voor ons aanleiding om alle klanten die tot einde 2008 bij ons zijn autoschade laat repareren een feesttaart aan te bieden. Dus mocht het u overkomen ………… Dorpstraat 63 te Riel.    (013)5181397.

Autoschade Herstel Cleijsen Riel en medewerkers