Ledenbijeenkomsten groot succes!

ingevoerd op 11-10-2008

Het is voor leden van Rabobank Tilburg en omstreken inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen: de ledenbijeenkomsten in de 4 kernen Goirle, Dongen, Tilburg en Rijen. Inmiddels is de aftrap geweest en zijn de ledenbijeenkomsten in het Jan van Besouw-huis in Goirle en in de Cammeleur in Dongen reeds voorbij.De ledenraad legde verantwoording af over haar functioneren in het afgelopen jaar. Vervolgens kwam directievoorzitter Rob van den Ende aan het woord over de algemene gang van zaken. In de pauze kregen alle leden, onder muzikale begeleiding, gelegenheid hun stem uit te brengen op de genomineerde maatschappelijke projecten die geld krijgen uit het fonds Coöperatief Dividend.
Vervolgens maakte gastpresentator Gerard Korthout de winnende projecten bekend. De trotse winnaars ontvingen ieder een cheque uit handen van Frans Dilven, directeur Dongen-Rijen-Goirle.
Rond de klok van tien gingen de aanwezige leden met een prettig gevoel naar de drukbezochte afterparty’s.Goirle en Dongen kijken terug op geslaagde ledenbijeenkomsten en het is aan de afdelingen Tilburg en Rijen om dit op dinsdagavond 21 oktober in het Tilburgse Popcentrum 013 en donderdagavond 23 oktober in de Boodschap in Rijen te overtreffen.